Обратно към категорията

Спецакцията в Бургас е срещу наркобосовете, арестите продължават

   

Спецакцията в Бургас е срещу наркобосовете, арестите продължаватЪндърграунд герой с прозвището Капитана е сред арестуваните


Спецакцията, която се извършва от рано тази сутрин в Бургас, е срещу наркобосовете, контролиращи разпространението на синтетика по Черноморието, съобщава Флагман.

В момента се извършват поредица от арести – не само в Бургас, но и в Поморие и Несебър. Според неофициална информация сред задържаните е ъндърграунд бос с прозвището Капитана.

Директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов потвърди информацията на Флагман.бг, но категорично отказа да влезе в конкретика.

„Арестите са за наркотици, но и за други престъпления”, лаконичен бе полицай №1 в региона. Той уточни, че акцията все още продължава, заради което на този етап няма да изнесат информация. Утре прокуратура и полиция ще дадат брифинг, за да отчетат какво са свършили по мащабната акция.

Запознати с разследването уточниха, че арести с подобен обхват не са извършвани от близо година в Бургас. Тук буквално ври от спецслужители на ГДБОП и столични прокурори.

За акцията още преди два дни анонсира шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов, който уточни, че задържането на емблематичната фигура Камен Балбузанов-Куката е само част от мащабно разследване на спецслужбите.











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!