Обратно към категорията

Eврокомисарят по миграцията Димитрис заплаши Унгария и Полша: започнете да приемате мигранти!

   

Eврокомисарят по миграцията Димитрис заплаши Унгария и  Полша:  до юни приемайте мигрантиEврокомисарят по миграцията Димитрис заплаши Унгария и  Полша:  до юни приемайте мигранти

Европейския съюз  в лицето на  Димитрис Аврамопулос постави ултиматум на Полша и Унгария, в срок до юни да започнат да приемат мигранти от Италия и Гърция.  Двете страни от Централна Европа  категорично отказаха да приемат и заселват мигранти. В противен случай Димитрис ги заплаши, че рискуват да им бъдат наложени санкции.
 
Изискването на еврокомисаря по миграцията Димитрис Аврамопулос, би могло да се тълкува като грубо вмешателство във вътрешните работи на двете държави.
Господинът се опитва да принуди двете страни да правят нещо, което гражданите и политиците им категорично не желаят. 
 
Нека сравним искането му към тях с ежедневието на хората, получава се примерно следната ситуация:
Вие имате за съсед председател на местния ОбС, който живее през пет къщи. Същият решава да ви задължи да заселите в двора на родната ви къща мигранти, за които е трудно да се разбере откъде идват, но със сигурност не са европейци, по-скоро са от Северна Африка или Арабския полуостров. Без документи за самоличност и основно мъже - гледащи лошо, похотливо, или презрително към жените в дома ви. Вие не искате да ги приемете, но съседът (председателят) ви заплашва, че ако не го направите ще увеличи данъците ви към общината.
 
Г-н Димитрис Аврамопулос, натискът който оказвате, спокойно може да за приеме за принуда, за която нашето законодателство в определени случаи предвижда наказание лишаване от свобода. 
Защо, г-н Димитрис Аврамопулос, искате Унгария и Полша да бъдат толерантни към тези мъже от арабски и северно-африкански произход и да ги разселват в държавите си. Унгарците и поляците, дали биха получили такава толерантност ако мигрират в техните страни?
 
Затова, г-н  Димитрис направете тест за либералност в техния свят. Но лично Вие отидете там, без дипломатически паспорт, без служебна кола, без лична охрана (т.е да не се представяте като еврокомисар), но с лъскавия Ви костюм, който да излъчва респект и авторитет, и преминете нелегално границата например на Судан или Нигерия.
И когато бъдете заловени от тяхната Гранична полиция, кажете, че сте бежанец и искате ЗАКРИЛА от тях - жилище, храна, медицинско обслужване,  почистване на фургона или стаята която настоявате да Ви дадат. И нека видим - какво ще получите.
 
Любопитно е какъв ще е резултатът след девет месеца, и дали въобще ще сте между живите още преди да започнете да поставяте изискванията си? 
 
Задължавате  европейски държави да настаняват мигранти в домовете си, повечето от които идват от страни, в които важи законът на шериата и  наказанията. Обезглавяването ,бичуването, убийството с камъни (така наречената кучешка смърт)  се практикуват в техния съд или извънсъдебно (т.е саморазправа). Жените при най-малко провинениние биват  убиват с камъни или обезглавявани, а човешкият живот там няма никаква стойност.

Публично обезглавиха жена заради престъпление на съпруга й в Саудитска Арабия (ШОКИРАЩО ВИДЕО, 18+) Не се препоръчва за хора със слаби сърца и нерви!
http://www.blitz.bg/svyat/publichno-obezglavikha-zhena-zaradi-prestplenie-na-spruga-y-v-sauditska-arabiya-shokirashcho-video-18_news388689.html
 
Г-н Димитрис Аврамопулос, първо Вие и членовете на тази комисия поканете тези хора да живеят с Вас, във Вашите къщи, с Вашите семейства- синове, дъщери, баби и дядовци и след това съжителство може да давате съвети,  но не и да принуждавате някого да го прави!



















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 кун 18.05.2017 19:48

Този е продажник и неверник


#2 инж.Иван Дунчев 18.05.2017 09:56

Поздрави за автора на публикацията с допълнението,че изобличителната метафорика и стилът ѝ са в прекалена мека форма! Димитрис Аврамопулос е данайо–юдейски византиец,главен подизпълнител на пъкления план на заговорниците срещу Българите и християнската общност в Европа и в света за тотална подмяна на коренното население на Европа и България с ислямистки нашественици – главорези,и крайна висша тайна цел № 1 – окончателното затриване на Българите,и поробването на човечеството от господарите на света на тъмно–всички злодеи от изродените династични кланове на Българския род Дуло сред юдео=данайското племе.Още информация по тези теми вижте в блога ни http://bezistena.blog.bg/ с пароли на търсачката на Гугъл "безистена и заговорниците срещу България," безистена и юдео–данаи",безистена и нашественици"

 

 

#1 hiram abif 18.05.2017 09:33

tozi e grozen grytski diavol


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!