radio 999

Вижте къде играят децата на Ямбол. Децата на един европейски град в 21 век!


19/06/17 08:05:11коментари:0Вижте къде играят децата на Ямбол. Децата на един европейски град в 21 век!

 

 

Тема с продължение: Занемарените обществени зелени площи в Ямбол.

Писано и говорено е многократно по темата с плачевното състояние на зелените площи в жилищните квартали на Ямбол. Въпреки това публикуваме поредните два сигнала от наши слушатели. Не само защото е важно, но и защото, оказва се, медиите остават последната надежда и трибуна гражданите в Ямбол да изразят позицията си и да споделят за проблем, с надеждата за разрешаването му!
Вижте част от сигналите подадени на ЛС в Facebook старницата на радиото.

Таня Иванова Кирязова:
Здравейте, публикувам снимки от детската площадка зад бл.12 на к-с Златен рог, в която ежедневно играят децата от съседните блокове. Площадка в един европейски град, в един областен град, в 21 век на милата ни Татковина ....Докога ? Докога ще търпим това унижение от г-н Г.Славов! Ще предам материала на национална медия започвам първо от Вас !

Таня Светослав Миланови: Здравейте! Молим за малко съдействие. В ж.к Диана тревните площи са просто огромни, децата нямат къде да играят от огромна трева. Благодарим Ви. Хубав ден.

Факт е, че Радио 999 ежегодно напомня и апелира към общинското ръководство да се съобразява с нуждата от по-стриктен график за косене на тревните площи.

Факт е също, че тази година състоянието им е плачевно! В средата не месец Юни едни от най-големите квартали тънат в треви и храсталаци!

Факт е че, жителите на града няма към кого да се обърнат! Кметът Славов няма приемен ден, а с подаване на сигнали и писане на жалби, хората отдавна са се убедили - резултати никакви!

И така остава надеждата, че ако повече хора говорят за това, ако на повече хора им пука в какъв град живеем и ако повече хора решат да си кажат „Стига“…следващия път в проблемите им ще се вслушат и тези, от които реално зависи разрешаването им.
 
Още по темата четете тук :
http://radio999bg.com/?id=27653

КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Най-четени новини днес


ШОФЬОР ОТИВА НА СЪД ЗА СМЪРТ НА ДЕТЕ В ЯМБОЛ

От Калчево, през Кукорево до футболен национал!

ЯМБОЛСКИ ПОЛИЦАИ ЗАДЪРЖАХА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА ВИСОКОРИСКОВИ НАРКОТИЦИ

Inner whell club - Ямбол дариха на гражданите нова фитнес площадка в парка


Най-коментирани новини

В река Тунджа край Ямбол е констатирано замърсяване от отпадни води! Ще има ли наказани?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕНЧО КЕРЯЗОВ - ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ЯМБОЛ!

ПЪРВА ПОБЕДА ЗА ЯМБОЛ В НБЛ

ИСТИНСКИ ЕКШЪН В НЕБЕТО НАД ЯМБОЛ ПРЕЗ 1948 Г. - УБИТ И НЯКОЛКО РАНЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВОТО ОТВЛИЧАНЕ НA САМОЛЕТ В БЪЛГАРИЯ


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ