radio 999

Вижте къде играят децата на Ямбол. Децата на един европейски град в 21 век!


19/06/17 08:05:11коментари:0Вижте къде играят децата на Ямбол. Децата на един европейски град в 21 век!

 

 

Тема с продължение: Занемарените обществени зелени площи в Ямбол.

Писано и говорено е многократно по темата с плачевното състояние на зелените площи в жилищните квартали на Ямбол. Въпреки това публикуваме поредните два сигнала от наши слушатели. Не само защото е важно, но и защото, оказва се, медиите остават последната надежда и трибуна гражданите в Ямбол да изразят позицията си и да споделят за проблем, с надеждата за разрешаването му!
Вижте част от сигналите подадени на ЛС в Facebook старницата на радиото.

Таня Иванова Кирязова:
Здравейте, публикувам снимки от детската площадка зад бл.12 на к-с Златен рог, в която ежедневно играят децата от съседните блокове. Площадка в един европейски град, в един областен град, в 21 век на милата ни Татковина ....Докога ? Докога ще търпим това унижение от г-н Г.Славов! Ще предам материала на национална медия започвам първо от Вас !

Таня Светослав Миланови: Здравейте! Молим за малко съдействие. В ж.к Диана тревните площи са просто огромни, децата нямат къде да играят от огромна трева. Благодарим Ви. Хубав ден.

Факт е, че Радио 999 ежегодно напомня и апелира към общинското ръководство да се съобразява с нуждата от по-стриктен график за косене на тревните площи.

Факт е също, че тази година състоянието им е плачевно! В средата не месец Юни едни от най-големите квартали тънат в треви и храсталаци!

Факт е че, жителите на града няма към кого да се обърнат! Кметът Славов няма приемен ден, а с подаване на сигнали и писане на жалби, хората отдавна са се убедили - резултати никакви!

И така остава надеждата, че ако повече хора говорят за това, ако на повече хора им пука в какъв град живеем и ако повече хора решат да си кажат „Стига“…следващия път в проблемите им ще се вслушат и тези, от които реално зависи разрешаването им.
 
Още по темата четете тук :
http://radio999bg.com/?id=27653

КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Най-четени новини днес


Даниел Асенов: Благодарение на Димитър Мутафов стигнах до такова ниво в бокса. Готов съм за професионалния ринг!

Доника Шивачева от Ямбол – вицешампионка по блиц при жените!

Горещини до края на тази седмица. Днес - жълт код за Ямбол и Сливен

Красимира Харутюнян предлага:


Най-коментирани новини

Кой възлага и кой ще оценя обществена поръчка за обновяване и модернизиране на централната градска част на Ямбол за 6 194 532 лв. без ДДС. Вижте

В ГЕРМАНИЯ НАПИТКАТА СЪС ЗАХАР, В БЪЛГАРИЯ - С ГЛЮКОЗА, отчете проверката на БАБХ

Красимира Харутюнян предлага:

Таня Кирязова: Трева “до ушите” на детска площадка в Ямбол. Община Ямбол отново не си свърши работата...


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ