Обратно към категорията

Среднощна акция на полиция и жандармерия в циганската махала на Нова Загора

   

Среднощна акция на полиция и жандармерия в циганската махала на Нова Загора

Двама са задържани в момент на продажба на наркотични вещества при операция на полицията в Нова Загора. Акцията е осъществена в квартал “Шести” от служители на РУ-Нова Загора и Зонално жандармерийско управление- Бургас и е в рамките на разпоредените от ръководството на МВР мерки по противодействие на битовата престъпност.
Полицейските служители влизат в квартала малко след 21,00 часа вчера и в хода на операцията установяват в лек автомобил “Ланчия” 28-годишния А.Р. и 32-годишния И.Ч..При проверката А.Р е оказал съпротива, като е използвал нож, който е насочил към униформените служители. Извършено  е претърсване и изземване при условията на неотложност с последващо съдебно одобрение. В хода на процесуално-следствените действия в А.Р. и в автомобила са намерени и иззети пликчета, съдържащи наркотични вещества от различен вид. Двамата са криминално проявени, задържани са за 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.
Операциите по противодействие на битовата престъпност, разпространението на наркотични вещества и незаконната търговия с тютюневи изделия на територията на ОДМВР-Сливен продължават.



22.06.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!