Обратно към категорията

Красимира Харутюнян предлага:

   

Красимира Харутюнян предлага:

споделено от yambolnews.net
Предлагам : 
Синя зона - на територията на цялата община. Хем ще си плащаме годишната такса, хем и като паркираме - независимо къде. И най-важното - няма да се лутаме като улави да търсим улица без зона!
 
Червена зона - за ЦГЧ. Всеки, който минава през обновения център да си плаща за удоволствието. Тъй де, пара се е давало за това, нИ мой всеки цървул да гази плочките! Пък и тоз` обект още дължи години ще присъства в партийните доклади. Наред с "новата болница".
 
Градски транспорт - автобусите да имат само по два курса - сутрин и вечер. Като бонус да има и един по обяд, но само в празничните дни /празничните, не събота и неделя!/
 
Ще се напълни градската хазна, ще дръпнем напред..

/публикувано във ФБ/
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#9 до явно гербаджията Ред 29.06.2017 13:20

Личи,че си много елементарен(а),щом не можеш да разбереш "неиздържаната правописна статия".не е статия ,а пост в профила на човек,който се възмущава.Жалък(а) си ти!Беден град,високи данъци,синя зона,общински съвет,който си играе на гласуване и си яде на наш гръб....Ти явно не живееш в този град или си от свитата на Славов?!


#8 аз 29.06.2017 12:15

За жалост има още хора които са дълбоко заблудени къде отиват парите. Ямбол е партийна касичка, дали за герб, дали за бсп- няма значение. Обществените улици, учреждения и т.н. се плащат от всички работещи! Синята зона е измислица от която се крадът парите и реалният ефект е малък. Нито сме голям град, нито сме курорт, че да има смисъл от синя зона.

 

 

#7 Отвратен 29.06.2017 07:40

Знаете ли, докато обикалям като дива свиня до апарата и обратно за да си платя таксата, аз ще си свърша работата и ще съм тръгнал, въпроса не е до "реда" г-н/г-жо Ред, въпроса е до личните приходи на Гошо от Недялско... Виждаме, че времето на ямболии не е ценно.А какво ще кажете г-н/г-жо Ред за натрупаните автомобили по граничещите със Синя зона улици??? Длъжни ли сме да изтърпяваме целия този тормоз??? Докога...и...не става въпрос за правопис...и всички знаем за какво иде реч г-н/г-жо Ред!!!


#6 2 29.06.2017 07:32

До Ред: Бързо бегай до най-близката аптека, купи вазелин и мажи, ама сърцето...то другото се вижда, че ти издържа!

 

 

#5 Свидетел 29.06.2017 06:56

Мисля, че мандата си Славов няма да завърши!!!


#4 до Ред 29.06.2017 02:20

като толкова ти харесва Славов,утре отиди да му правиш компания в затвора,гейберче.

 

 

#3 Ред 28.06.2017 14:46

Много интересна и неиздържана правописно статия! Синята зона си е ОК, както я има в останалите градове, така трябва да я има и тук. На който не му оттърва, да не паркира на центъра. Данъци плащате за личните си жилища, не за обществените улици, или сгради. И още нещо - спрете се вече бе... Всички вече разбраха колко ви огладняха червените муцуни. Не сте интересни - жалки сте!


#2 Анонимен 28.06.2017 14:14

ДА ГО ВЗЕМАТ ЗА ЗАТВОРА.ГРАДЪТ ЩЕ ПРАЗНУВА 3 ДЕНОНОЩИЯ.

 

 

#1 Никола 28.06.2017 13:39

Чудя се когато му свърши мандатът и вече няма да бъде кмет, какъв цвят ще му е задникът в затвора - син или червен ?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!