Обратно към категорията

Гневни нападки от роми срещу Даниел Асенов-Тайсъна. Шампионът отговори с емоционално обръщение към всички българи

   

Даниел Асенов-Тайсъна с емоционално обръщение към всички (заради реакции след интервюто му по БТВ)Двукратният европейски шампион по бокс при мъжете Даниел Асенов-Тайсъна от с. Кукорево, община Тунджа, е бил атакуван от роми след интервюто с него в предаването "Преди обед" по bTV. “Трябва да се въведе ред и законност. Който омаскарява с действията си циганския етнос, трябва да си получи заслуженото, за да е пример това на останалите. Неприятно ми става като ни слагат всички под общ знаменател”, коментира Асенов при гостуването си в предаването, заради което е получил обидни коментари в социалните мрежи. (Вижте интервюто тук: http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/tajsana-ot-selo-kukorevo.html )

Отправените нападки към златното момче на българския бокс го предизвикаха да напише "Откровено обръщение към всички БЪЛГАРИ", както самият той го озаглави. Публикуваме пълният текст без редакторска намеса и очакваме вашите коментари за него.

"Искам да направя едно откровено изявление към всички БЪЛГАРИ.
След вчерашното интервю, което дадох за "Преди обед" по БТВ, получих доста смесени съобщения.
Аз никога не съм криел, че съм от ромския етнос, но също така аз се чувствам БЪЛГАРИН. Живея в България, говоря български език и пиша на кирилица.
Много хора ме нападнаха, че обиждам ромите, с цел да кажа това, което искат да чуят българите.
Хора, ние всички сме БЪЛГАРИ!
Докато има такова деление, държавата няма да има никакво бъдеще! Не бих говорил определени неща, само и само да угодя на нечии интереси. Факт е, че във всяко стадо има мърша. Има добри и лоши хора. Има много роми, които учат и се развиват. Точно тези хора предизвикват уважение в мен и в много други българи, защото те се интегрират. Плащат данъци, учат се, работят и живеят добър живот.
Но няма как да не спомена и тези роми, които крадат, не плащат данъци и не живеят в хармония с останалите хора. Именно заради такива хора всички роми биват слагани под общ знаменател.
В интервюто казах, че възпитанието на човек зависи от семейната среда. Аз съм българин от ромски произход и родителите ми ме насърчават вече 20 години да уча, да работя и да живея честен живот! И смятам, че това е единственият начин ромите в България да се интегрират и съответно расизмът да намалее.
Аз съм личност и имам право да изкажа своето мнение по определени въпроси. Не целя да угодя на никого, ако някой се е засегнал от думите ми, проблемът си е негов.
Аз никога няма да говоря нещо, което не мисля, за да се харесам на определени групи хора!"














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#7 Димитър Джунов 24.04.2019 14:18

Въпреки твърденията на мнозина българи,между нас циганите има много,които са се интегрирали и то успешно,но те усърдно крият произхода си,защото отново ги подценяват.Ще дам един пример за моя началник В.Г.в РПУ гр.Лом,който казваше "И най-добрия циганин е по-лош от най-лошия българин".


#6 хасан 11.07.2017 18:21

модерно е да си неграмотен или се пишеше не грамотен, ооо забравих че съм неграмотен. Все пак не съм от гемназията, нали лельо диди

 

 

#5 как корнелия 11.07.2017 18:19

бат бойко... не знам кой, кой ще нападнИ, ама си личи чИ си от далИеко. адИ взимИ Идни мизИерни 500 лв. и ти


#4 до бат бойко 08.07.2017 15:06

момчето се самоопределя като българин,името му е българско.и най важното той иска да е българин

 

 

#3 бат бойко 07.07.2017 09:49

Даниел асенов е циганин от село кукурево община тунджа.като угоди на българите и нападни твоя етност ще станеш българин.за тях си само един цигански мангал.осъзнайса имали един българин който да нападни свойте си и защити циганите.няма такъв българите те използват за да им носиш само медали.и да ти дават мизерни 1000лв подарък.на крив път си Даниел асенов.


#2 Анонимен 05.07.2017 15:34

това момче е повече българин от повечето управляващи.след това ,което чух от него признавам,че възпитанието му е над нивото от много политически мижитурки,който станаха по големи цигани от циганите.ето такива хора трябва да бъдат лидерите на малцинствата,за да им покажат как трябва да обичат родината.

 

 

#1 dida stoyanova 05.07.2017 15:16

bravo na mom4eto ni tova e vazpitanik na gemnazia po zemedelie-hr.botev grad yambol


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!