Обратно към категорията

Хванаха подпалвач на автомобил в Ямбол

   

Хванаха подпалвач на автомобил в ЯмболИнформационен бюлетин на ОДМВР - Ямбол

За броени часове ямболски полицаи задържаха извършителя на палеж на лек автомобил. Сигналът за горящ автомобил на ул. „Мраморно море“  в Ямбол е подаден на тел. 112, вчера около 03:20 часа. На място е установено, че пламъци са обхванали предната част на лек автомобил „Форд Фокус“. След погасяването на пожара  е извършен оглед на местопроизшествието. В резултат на проведените бързи издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан извършителят на престъпното деяние - 47-годишен жител на село Кукорево. Събраните материали по случая са докладвани в Ямболската районна прокуратура и 47-годишният мъж е привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление по чл.330, ал.1 от НК. Работата по случая продължава.

Служители от РУ – Елхово разкриха кражба от търговски обект. На 18 юли в полицията постъпило заявление от управител на магазин в града,  че е констатирана кражба хранителни продукти от обекта. След проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че посегателството е дело на 58-годишен жител на общината. Работата по случая продължава.


На 18 юли около 18:00 ч. в гр.Ямбол, к-с“Г.Бенковски“q служители на РУ-Ямбол спрели за проверка микробус „Форд Транзит“ с временни табели, управляван от 40-годишен жител на града. В хода на проверката е установено, че временните табели са издадени на друго моторно превозно средство и са поставени върху регистрационните табели на микробуса - престъпление по чл.345 от НК. На местопроизшествието е извършен оглед. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство. 


19.07.2017 г.
Татяна Павлова









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!