Обратно към категорията

Петър Петров, живеещ в Ямбол, и брат му Цветан са задържаните за побоя на АМ "Тракия" вчера

   

Петър Петров, живеещ в Ямбол, и брат му Цветан са биячите при свадата на АМ + нови подробности за инцидента


59-годишният Петър Петров, живеещ в Ямбол и брат му Цветан, на 57 години, жител на София, са с обвинение за извършения побой на мъж и бременната му приятелка при конфликта на АМ "Тракия" вчера, научи радио 999

В момента Петър е настанен в софийска болница със счупена челюст, а брат му е задържан за 24 часа от столичните полицаи.

Оказа се, че и двамата са с богато криминално минало, като Цветан е осъждан няколко пъти за нанесена телесна повреда.

"Тези братя, живеят в луксозна бяла къща ... в Ямбол, бивши борци са.", написа читател във ФБ-коментар под споделена публикация на 999 за случая.

Както радио 999 съобщи вчера, свадата е станала около 9.00 ч., на АМ "Тракия", в района на Карловския надлез до Пловдив, в посока Бургас. 

Днес научихме още подробности за случая и причините за възникване на конфликта.


Двете жертви на побоя - 31-годишен водач на "Опел" с бургаска регистрация и пътуващата в автомобила негова приятелка на 20 години, са се движели в скоростната лента на АМ "Тракия" в посока Бургас. В района на Пловдив ги е настигнал "Фолксваген" със софийска регистрация, управляван от един от братята. Той започнал да "притиска" движещия се пред тях опел да му даде път. Шофьорът на бургаската кола се забавил и след като все пак се престроил в дясната лента, бил засечен от фолксвагена и принуден да спре.

Двамата братя излезли от колата, изкарали мъжа и приятелката му и започнали да им нанасят удари. По думите на младата жена, приятелят й ги предупреждавал да не я бият, защото е бременна. Тя успяла да се отскубне и започнала да маха на водачите на минаващите автомобили за помощ, но никой не спрял.
След нанесения побой двамата братя потеглили към столицата, а жертвите им подали сигнала на тел. 112.
Жената е откарана в болница и по данни на лекарите няма опасност за нея и плода й.

Служителите на ОДМВР-Пловдив са предприели незабавни издирвателни действия и малко по-късно фолксвагенът е бил открит от столичните полицаи, а пътуващите в него двама мъже били задържани. Според съобщение от полицията, те не са оказали съпротива.
След задържането е установено, че Петър Петров е със счупена челюст. Настанен е в болница, като в момента се изяснява дали фрактурата е получена при свадата на АМ "Тракия".

По случая е образувано досъдебно производство.


















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!