Обратно към категорията

Овчи кладенец и Бояджик от днес са с режим на водата

   

Овчи кладенец и Бояджик от днес са с режим на водатаСелата Овчи кладенец и Бояджик от днес са с режим на водата. Това съобщи на пресконференция кметът на община Тунджа Георги Георгиев. Причината за крайната мярка е  ниския дебит на водния ресурс в някой населени места. Спирането на водата се налагало и заради непрекъснатите аварии по корозиралите водопроводи в района. В заповедта на кмета на община Тунджа Георги Георгиев се посочва, че водата в селата ще се пуска през ден докато се възстановят водните запаси. В селата се забранява и употребата на питейна вода за напояване, поливане и миене на улици. Предвижда се и при неспазване на забраната да бъдат налагани глоби.
Жителите на село Миладиновци са вече 4 дни без вода заради авариен ремонт. Служители на ВиК търсят проби в 9-километров захранващ водопровод. Днес към селото е  изпратена водоноска.



Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Няма значение 14.08.2017 18:44

От години е така,и аварийте не се правят,гледат си частния бизнес.

 

 

#1 Всички жители на Овчи кладе 14.08.2017 16:35

Без режим на водата,в с.Овчи кладенец проблемът е от 10 години.Сега просто използваме горещото време.Проблем има и ще има ,защото никой не се заема с него.Обръщахме се към всички институции,но УВИ и до днес.Така и ще бъде.Защо не спрат водата в Ямбол,София.....Обърнете ни внимание управляващи.Пак ще дойдат избори!!!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!