Обратно към категорията

Отново голям пожар! Този път гори в „Ормана”, близо до рибарниците

   

МВР-Ямбол: Голям пожар в  „Ормана”, в близост до рибарницитеДнес в 13:35 ч. от тел. 112 в  РС ПБЗН – Ямбол е постъпил сигнал за възникнал пожар в ямболската местност „Ормана”, в близост до рибарниците. Отзовалите се на сигнала огнеборци са защитили от огъня  намираща се там постройка. По първоначални данни пожара е на площ около 100 декара, горят сухи треви и храсти.
Често променящия посоката си вятър създава трудност при овладяване на огъня. В пожарогасенето участват три екипа огнеборци.
Поради задимяването към околовръстен път „Север” на място са разположени полицейски екипи, които да подпомагат водачите на моторни превозни средства, при необходимост  да спират движението, като следят за нормалната пропускливост на пътя.
Пожарогасителните дейности  продължават и към момента.

16.08.2017 г.
Татяна Павлова



На редакционната поща на 999 получихме и следния сигнал от наш слушател, който ни изпрати и снимки от мястото на пожара:

Николай: Голям пожар до рибарника на кръстовището за Ормана .На телефон 112 има постъпили няколко обаждания от собствениците на съседните имоти, тъй като и те са застрашени да бъдат засегнати от бедствието.  Както се вижда няма нито пожарни коли, нито полиция. Къде са и защо не си изпълняват дълга?!  Пожарът се разраства бързо,  поради  наличието на силен вятър в целия град. Но нека да почакаме, може пък сам да се изгаси :/. Държавата отново спи.






Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!