Обратно към категорията

СЛУШАТЕЛ НА 999: "И В ЯМБОЛ ИМА ТЕРОР СЪС СИЛНА МУЗИКА ОТ РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ!!!"

   

СЛУШАТЕЛ НА 999: В Ямбол също има терор от силна музика на ромски празненства и не само, сигнализират слушатели на радио 999, живеещи в к-с "Бенковски", "Райна княгиня" и околните улици. Към един от сигналите вчера бе приложен и видеоклип, за да се "насладим", както пише нашият слушател, "на колоритната звукова картинка, сред която живеем постоянно". Всяка седмица поне в два дни е този ад. Затваряме прозорците, пускаме климатиците, усилваме радио или телевизор, но.... ритмите на кючеци тресат прозорците, силната музика пробива всичко и.... това няма край. Като обречени сме тук! Викали сме патрулки, пускали сме жалби в общината, в РЗИ - файда няма. Дойдат полицаите, купонджиите намалят музиката и след пет минути пак я увеличават. Видеоклипът е заснет от района на бл. 2, 3, 4, 5, 6... в к-с "Бенковски", но терорът е за абсолютно всички живеещи в комплекса и в съседните.  Моля, някой, който може да ни помогне, не желаем да сме постоянно сред тази силна музика и най-вече сред ужасните ритми на кючеци и ромски поп фолк, пуснат по уредби, със силни децибели!!! Моля ви, публикувайте видеоклипчето, което ви пращам, нека кажат и други хора какъв тормоз е това и да се самосезират институциите, които веднага трябва да се погрижат за спокойствието на гражданите си от тези квартали!!! За какво им плащаме заплатите, ако поне с това не могат да се справят?", пише слушателят на 999.

Видеоклипът на слушателя очаквайте след минути във ФБ-страницата на радио 999.

§§§
Към публикацията на сигнала от нашият слушател, поднасяме отново информацията от сливенската полиция за съставени многобройни актове за силна музика, предимно от ромските квартали там.
Припомняме ви:
През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 44 адреса по сигнали за нарушаване на тишина, като 23 от тях са от ромския квартал "Надежда".
Съставени са 3 акта, 4 протокола за предупреждения, иззета е 1 уредба и един е задържан за неизпълнение на полицейско разпореждане.
20 са адресите, посетени от служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен, по сигнали за силна музика в останалите жилищни райони на  града. Сигналите са предимно от кварталите "Комлука", "Дружба" и "Сини камъни". 
Съставени са 4 акта и 8 протокола за предупреждение.













Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#8 Юлия 24.08.2017 13:40

Здравейте,аз също съм от Ямбол, моите родители също живеят в близост до магазин на времето го наричаха хулиганската барака,където също е нетърпимо със силната музика,то сватби,сонети,кръщенета и не знам си какво,това е с години наред,а ходят на работа на смени,може ли такова нещо никой нищо не предприема,а вие Господин Кмете ако живеехте на такова място сигурно и 30 минути не бихте изтърпели,да не говорим колко още проблеми има в града ни,а когато дойдат изборите искате да ви избират,е ми писна ми от вашите избори на партии и трошени на излишни пари от данъците на хората,чашата преля вие нищо не правете за хората!

 

 

#7 Страхил 24.08.2017 02:43

"Като обречени сме тук! Викали сме патрулки, пускали сме жалби в общината, в РЗИ - файда няма." Ми, извикайте Динко.


#6 999 23.08.2017 10:26

Музика Ямбол Победа Улица Бакаджик ежедневния шум Bulgarian,Bulgarian https://www.youtube.com/watch?v=E1sdE4oCTA0

 

 

#5 Иван 23.08.2017 08:35

Ако се направи справка на тел. 112 от подадени сигнали от ул."Акация" ще се разбере какъв е проблема на хората.На тази улица сме под постоянен терор от тази цигания!на мой комшия също му блокираха телефона към 112


#4 тинка 23.08.2017 08:25

ривет,имам познати по ул Преслав на спирката след читалището/няма име/отивам и изпадам в ужас ,невероятно силна музика . На някаква барака има сватба,тонколони изнесени отвън и се носят едни звуци , Боровец се тресе ! Отивам понякога в други познати , пак около тази спирка , улицата затворена и уредбите на някаква платформа ,пак сватба, непоносима дандания , при подавани оплаквания телефона на човека беше блокиран за 112 !Възмутена съм ,как властите разделят правата на гражданите в РБ , бях малка , когато забраниха сватби да се празнуват в двора , пред блока заради шума , сега за българи си е забранено ,а за цигански празници може?!! Питам се как живеят хората там !?!

 

 

#3 Кети 23.08.2017 08:10

Майтапа на страна ама кмета не ни обръща внимание, остава Валери Симеонов


#2 Miroslava 23.08.2017 07:50

Ние не живеем в непосредствена близост и въпреки това също се "наслаждаваме на прекрасните ромски ритми" непрекъснато!До кога ще продължава това безобразие?Кмете,кмете,всички знаем,че това са ти избирателите и щеше да видиш мандат друг път,ако не бяха те,ама вече чашата преля!

 

 

#1 Петя 23.08.2017 07:13

Здравейте, от Ямбол съм и съм в близост до силната музиката на циганите!Това е нещо нетърпимо,...звъним постоянно на телефон 112, а от там вместо да подават сигнал на съответните органи те отговарят "Нека видим каква е наредбата на кмета ви, ми да от 16:00 до 22:00часа е позволено!и така излиза че те са си в правото да вдигат тази дандания всеки ден!


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!