radio 999

Ром удари полицай заради забележка за силна музика


09/09/17 13:30:11коментари:6Ром удари полицай заради забележка за силна музика


Ямболски полицаи задържаха двама мъже, възпрепятствали служителите да изпълнят служебните си задължения по охрана на обществения ред. На 7 септември, около 15:20 ч. униформените се отзовали на сигнал за силна музика на ул.“Резовска“ в Ямбол. Пристигналите на място екипи недопускат ескалиране на напрежението, въпреки недоволството на присъстващите хора, които с поведението си опитват да им попречат да изпълнят служебните си задължения. При задържането на двама мъже на 25 и 37 години за неизпълнение на полицейско разпореждане и възпрепятстване, по-младият е оказал съпротива, вследствие на което в областта на лицето е ударен полицейски служител. В хода на образуваното досъдебно производство на 25-годишния ямболлия е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 131, ал. 2 от НК и с прокурорско постановление му е наложена мярка за неотклонение от 72 часа.  Съпричастността на другия задържан е в процес на изясняване. Работата по случая продължава.
От началото на месец септември служители на РУ- Ямбол за посетили 37 адреса по сигнали за нарушаване на обществения ред,  в  часовете определени за осигуряване спокойствието и почивката на гражданите, съгласно Наредба № 1 на ОбС – Ямбол. Съставени са 21 протокола за предупреждение на основание чл. 65 от ЗМВР и  15 акта по Наредба № 1 на ОбС – Ямбол. По-голяма част от сигналите за нарушаване на тишината са регистрирани в североизточната част на областния град.

09.09.2017 г.
Татяна Павлова

Коментари


До тоя който много копае | 10/09/17 01:15:12


Абе голяма работа сте и в България се пишете "роми" и мразите Българите, които ви хранят. Обаче само докато стъпите с ръждивите си крачета през границата и вече се представяте за Българи?!? Нягляри сте си ей... А тоя смешник славов е ясно, че не става за нищо. Пълен леш е и направи от хубавият ни Ямбол цигански град. Да му се чудиш на какво от горе да му плащаш данъци на тоя.Докато не се съберем и да им изпонатрошим уредбите, няма дасе спрат да пускат кючеци. И без това в повечето случаи са двама- трима събрани около тонколоната и шише бира. МВРто да им взима техниката на момента и толкова. К'во ги галят и се оставят да ги бият!


бях | 09/09/17 21:11:00


До анонимния мангал. Научи се пишеш бе паразит. Боклук жалък и тогава изказвай мнение миризлив изрод.


Анонимен | 09/09/17 19:38:06


От кадена каде вие плаштате сметките на ромите вие мързеливци такива ако неса ромите вие просто ште умрете ако ви да една лопата и една кирка и да копаете като тях можеби ште умрете и просто виесте мързеливци признаитедиго добрече са ромите дави чистят боклуците слет вас вие само искате химикала в раката и и цялден дасядате и заратва имате химиируиди в газа


Потърпевш | 09/09/17 17:34:31


Нито г-н кмета,нито общинарите му ги интересува какво е впечатлението от града ни.Те са гласоподаватели.Г-жа Сулева,общински съветник от ГЕРБ е напълнила ПГЛПЕХТ с роми,по-голямата част от които не знаят къде се намира училището,но получават дипломи.Така,че ром да си в тази държава имаш права,нямаш задължения.


анонимна | 09/09/17 17:02:33


Г-н,Кмет наистина трябва да се вземат по крупни мерки срещу ромите.Те освен че пускат всеки ден музика,правят незаконни сметища из целия град.Елате в к-с Бенковски покраи контейнерите какво става,докога ще плащаме тяхните сметки с нашите доходи.Те всеки ден ядат и пият а ние ще плащаме.


Б. Петров | 09/09/17 14:11:31


Кажете си направо, че проблемите идват от махалата! Ясно си пише в наредбата, че м/у 1400-1600 и след 2300ч е забранено пускането на силна музика вътре в частни имоти. Употребата на узвочителна техника на обществено място (тротоари, улици,площади) и открити частни обекти е ЗАБРАНЕНА 24/7, ако за това нямат надлежното разрешение от общината.Какво се правят на ощипани, че не било 2300ч. още и затова нямало да пратят екип. Или най-смешното е, като те питат за точен адрес! Че аз живея на 3 км от махалата. Откъде да им взема адрес?!?Вижте Шумен, Бургас, Благоевград и др. Във всичките градове е ЗАБРАНЕНА силната музика и сватби на открито през цялото денонощие. Не зная тоя кмет и общинарите му, не ги ли е срам малко, че когато някой пристигне в Ямбол за първи път и първото му впечатление е, че целият град кънти на маанета? Ами има лесно - една подписка до началника му сигурно ще го накара да направи нещо друго, освен да ни увеличава синята зона всяка изминала година!Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Родилка почина в болницата в Сливен. Близките подозират лекарска небрежност

Акция в циганските махали в Стралджа и Зимница

Значително по-ниски добиви на мед отчитат пчеларите в страната тази година

На Петрова нива ще бъде отбелязана 115-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание


Най-коментирани новини

СЛЕД 10 ГОДИНИ МЪКИ – ГРАЖДАНИТЕ НА ЯМБОЛ ЗАСЛУЖИХА НОВИ АВТОБУСИ! (видео и снимки)

Родилка почина в болницата в Сливен. Близките подозират лекарска небрежност

Прокуратурата се зае със смъртта на родилката в Сливен

Отломки от разрушавана сграда на “фирмата на кмета” паднаха върху движеща се кола


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ