Обратно към категорията

Ямболски полицаи задържаха 38-годишен мъж за притежание на високорискови наркотици

   

Ямболски полицаи задържаха 38-годишен мъж за притежание на високорискови наркотици

Служители от ОДМВР–Ямбол задържаха 38-годишен мъж за притежание на високорисково наркотично вещество. Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества е проведена на 16 октомври на територията на РУ-Тунджа. В нея са участвали криминалисти от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР –Ямбол и  колегите им от РУ-Тунджа.

В хода на акцията е проверен частен имот в село Чарган, обитаван от 38-годишен мъж. При извършените процесуално-следствени действия в таванско помещение на къщата са намерени и иззети 7 сухи зелени растения с височина над 2 м. и суха листна маса, с общо тегло около 5 кг, които при нарко-тестовете реагирали положително на канабис. Иззети са и канабисови семена, найлоново пликче с кафяво пресовано вещество, което на тест е реагирало на канабис, както и две  преносими електронни везни.

38-годишният мъж е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354а,ал.3,т.1 от НК. 


Пресцентър 















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!