Обратно към категорията

„Белла България“ – 20 години непреходен вкус!

   

„Белла България“ – 20 години непреходен вкус!

 

Компанията отличи дългогодишните си служители в производствената дейност

Хранителният холдинг „Белла България“ лансира точени кори с подобрени рецепти и банички без консерванти за ХоРеКа сектора, изцяло в отговор на нагласите на потребителите и клиентите
 „20 години непреходен български вкус“ е инициативата, с която днес хранителният холдинг „Белла България“ отбеляза своето дългогодишно успешно опериране и присъстивие като един от предпочитаните работодатели в региона на Ямбол. Стартиралата през 1997 г. в Ямбол българска компания, днес е със сериозно международно участие и мениджмънт, един от лидерите в хранителния бранш в глобален план, развиващ продукти по водещите европейски стандарти за високо качество на продукцията и здравословни храни.
По повод 20-ия юбилей на холдинга и водещата му марка BELLA, от септември на пазара са лансирани нови здравословни продукти и промоционални опаковки за потребителите и представителите на професионалния сектор (хотели, ресторанти и кафенета).

„Белла България“ – 20 години непреходен вкус!



Изпълнителният директор Елза Маркова, Главният директор „Операции“ Валери Василев и Директорът „Производство“ в Ямбол Левон Григорян разрязаха празничната торта.






„Превръщането ни в лидер на българския пазар и предпочитан партньор в хранителния бранш в Югоизточна Европа дължим преди всичко на постоянното качество на продуктите, които предлагаме – над 200 храни в различни продуктови категории. Този успех нямаше да е възможен без ангажираността на хората, заети в производствената ни дейност“, коментира по повод годишнината на „Белла България“ изпълнителният директор на хранителния холдинг Елза Маркова. 

„Белла България“ – 20 години непреходен вкус!„Белла България“ – 20 години непреходен вкус!

По повод 20-та годишнина на компанията, дългогодишните й служители получиха специални парични премии.  






„Белла България“ оперира на територията на Ямбол от самото й създаване през 1997 г. Началото е поставено с иновация за българския пазар – марката BELLA лансира продукта бутер тесто. Следва развитие на производството на тестени продукти с точени кори и готови баници с различни размери и пълнежи, навлизане на пазара на продуктите от мазнини и разширяване на портфолиото от маргарини с различна масленост. През годините холдингът развива и пълно портфолио от месни продукти, които се произвеждат в регионите на Пловдив и Добрич – малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени и варено-пушени деликатеси, кайма и формовани продукти от мляно месо.
 
„Белла България“ има търговски структури в Гърция и Румъния, където стратегията на компанията е продължаване на разширяването на пазарните позиции. Продуктите на BELLA се предлагат на пазарите в Европа, Америка, Австралия и Близкия Изток. В България компанията е и предпочитан партньор за професионалните кулинари и секторите хотели, ресторанти и кафенета.
 
Днес „Белла България“ развива продукти с фокус върху пълноценното хранене и устойчивото развитие, което е в основата на политиките му в сферата на корпоративната социална отговорност. Холдингът изпълнява ангажиментите си на отговорен гражданин като активно работи със служителите, партньорите си и обществеността за каузи за разрешаване на важни социални проблеми. 



„Белла България“ – 20 години непреходен вкус!






















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!