Обратно към категорията

22-годишна жена е задържана за джебчийска кражба. И още от полицията в Сливен:

   

22-годишна жена е задържана за джебчийска кражба. И още от полицията в Сливен:

22-годишна жена е задържана за джебчийска кражба. На 12 октомври тя е извършила кражба на пари от магазин за домашни потреби в размер на 1000 лева. Сигналът е получен в сектор „Криминална полиция“ на РУ-Сливен на 13 октомври. След проведените оперативно-издирвателни действия е задържана 22-годишната З.Ю. от град Сливен, криминално проявена за кражби. Тя е направила пълни самопризнания, като е предала откраднатата сума. Работата по досъдебното производство продължава.
          
Служители на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен са установили два случая на притежание на наркотични вещества. При нощния обход на жилищните райони в град Сливен около 21,40 часа вчера, до спортна зала „Асеновец“, е извършена проверка на 17-годишно момче. В него е намерено и иззето около 2 грама наркотично вещество - марихуана. В 04,00 часа в квартал „Република“ е проверен 32-годишен мъж. В него са намерени и иззети две пликчета, съдържащи амфетамин около 1 грам. Срещу двамата са образувани досъдебни производства.
          
Полицейски служители са установили един неправоспособен водач и друг, употребил наркотици, при осъществяване на патрулно-постова дейност на територията на град Сливен. Около 21,40 часа вчера на булевард „Шести септември“ е спрян за проверка лек автомобил „Форд Ескорт“, управляван от водач на 19 години от град Сливен. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба. Срещу него е образувано досъдебно производство.
Днес в 01,05 часа на булевард „Г.Данчев“  е извършена проверка на лек автомобил „Рено“, управляван от 24-годишен мъж от град Сливен. Полицейските служители установяват, че водачът е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за същото нарушение. Срещу него е започнато бързо производство.  
 
19.10.2017 г.     РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН     ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!