Обратно към категорията

ДЕЛНИК: Прозрачност и откритост на думи

   

ДЕЛНИК: Прозрачност и откритост на думи

Прозрачност и откритост на управлението са изрази, които непрекъснато използва кметът на Ямбол, но или не знае смисълът им, или си живее в свой измислен свят, в който желаното е реалност.
 
За 10 години управление той до такава степен се е самоизолирал и от гражданите, и от медиите, че вече втори мандат не дава пресконференции, а дори и да бъде потърсен чрез пресцентъра му, или не може да бъде открит, или евентуално може и да благоволи да отговори, но само в случаи, когато се касае за нещо хубаво, а не за проблеми.
 
Общината пък е превърната в бастион на затъмнението, защото там журналист може да влезе само конвоиран от придружител, за да не си позволи да говори със служител без знанието на пресцентъра. Да не говорим, че хората не могат да се доберат до разговор с кмета, защото няма приемен ден.
 
Ако това е представата на кмета и на неговия екип за прозрачност, то явно различните светове на властта и на гражданите няма къде да се пресекат…
 
Диана Иванова
вестник "Делник"









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 1 26.10.2017 13:29

А този слоган: "ДА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ,ТУК И СЕГА"помните ли го драги съграждани???


#2 1 25.10.2017 12:29

Някой в този град помни ли далечната вече 2007г.когато този кмет беше подкрепен в кандидатурата си от Б.Б. и от Ст.Стойчев?Защо питам ли? Ами защото тогава се развяваше един парцал на който заглавието беше гръмкото: ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР на кандидата за кмет и кандидат общинските съветници и всички те ПОЕХА МОРАЛЕН АНГАЖИМЕНТ залагайки своя авторитет и този на смействата си да работят единствено и само в обществен интерес.А сега какво се оказа?Май работят само в свой личен интерес!!!!Та с този обществен договор те казаха:1.Ще реализират така наречената пътна карта на Ямбол-грънци,празни приказки,нищо. 2.Ще превърнат откритото управление в ежедневен и неотменим ангажимент към съгражданите.Е превърнаха го оградиха се веднага и сложиха охрана,а кмета няма дори приемен ден. 3.Нулева толерантност към корупцията.Ха ха ха. 4.Да се противопоставят на чиновническото бездушие и политическа надменност.Който не е ходил в община Ямбол той не е наясно колко бездушни безпаметни неангажирани са работещите чиновници там. 5...... 6.Да се отчитат публично на всеки 6месеца.Да,ама не!!! 7.Да инициират обществени дебати по всички важни за общината и хората въпроси- а не проформа ! 8.... 9.... и 10.ДА РАБОТИМ ЗА СВОЯ ГРАД,ЗА СВОИТЕ СЪГРАЖДАНИ -ЗАЩОТО ЯМБОЛ ЗАСЛУЖАВА ПО-ЩАСТЛИВА СЪДБА! Е,каква я мислиха те и ние ,а каква стана!!!!! Гаранти бяха:Политически-Б.Б. Обществен-Ст.Стойчев. ПОМНИТЕ ЛИ ГО ХОРА!!!!! ГЕРБАДЖИИ НЕ ГИ ПИТАМ ЗАЩОТО И ХАБЕР СИ НЯМАТ ЗА ТОВА.

 

 

#1 Захари 21.10.2017 04:41

Г-жа/ца Иванова,с изборът си жителите на Ямбол са избрали кой,как,и до кога да демонстрира всякакъв вид"умения" и компетентности.и поведение спрямо своите избиратели.Кметът на Ямбол е показал на всички здравомислещи защо е на този пост.Вероятно няма приемен ден защото е изключително високомерен да разговаря с простолюдието,и много"ангажиран"с отговор на въпросите които си самозадава-откъде,колко,как,на кого?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!