Обратно към категорията

Публикувай с 999: Каква радост за живущите в ж-к Златен Рог! ВиК-Ямбол ги остави без вода

   

Публикувай с 999: Каква радост за живущите в ж-к Златен Рог! ВиК-Ямбол ги остави без вода*Информациите, изпратени за рубриката "Публикувай с 999", предоставяме без редакция.

Петър: Каква радост за живущите в ж-к Златен Рог "ВиК Ямбол" ги остави без вода в ноемврийската сутрин. Каква приятна изненада, ако сте решили от топлото легло да отскочите до тоалетна рано сутрин. Тези които предвидливо са напълнили туби с вода сигурно са успели някак си да се приведът в ред за предстоящия работен ден, другите може да пробват да се измият с минерална вода например. Естествено от ВиК Ямбол си имат култовото оправдание "Голяма авария!" - невероятна авария, да дереш абонатите си с едни от най-големите такси на кубик, да ходиш по вода, да живееш върху един от най-водоносните райони в България и накрая да стоиш без вода. Публична тайна е, която всъщност много добре се знае е, че загубите по водопреносната канална мрежа на ВиК Ямбол са близо 80%. т.е. от 100% извлечена вода, 80% изтичат "по трасето". А какво правят нашите тиквеници управници, вземат ли адекватни мерки, за тази бомба с часовников механизъм?


&&&

От ВиК информират, че поради отстраняване на авария на ул. "Димитър Благоев( при ХЕИ) временно е преустановено водоподаване към ЦГЧ, кв. "Каргон" и жк "Златен рог".

Телефон за информация: 046/662323 (денонощен) - дежурен диспечер.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 живущ в кв. Аврен 16.11.2017 07:37

Вие в Златен Рог, сте си късметлии, само една сутрин да няма вода :) В кв. Аврен поне 2 пъти в седмицата няма вода. То там си е нещо нормално, винаги имаш пълни туби с вода. Най-приятната част е след, като пуснат водата и цял ден е черна. КрАсОтАааА :)


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!