radio 999

Интересно! 1% комисионна дават някои банки, ако им заведеш клиент, който да изтегли кредит от тях


06/12/17 14:57:11коментари:0Интересно!  1% комисионна дават някои банки, ако им заведеш клиент, който да изтегли кредит от тях

 Малко българи знаят, че банките предлагат една доста интересна опция,която може да се превърне и в доста доходоносна схема. Естествено повечето българи безспорно са много креативни що се отнася до намирането на начини за припечелване на лесни пари.  Ясно е, че когато говорим за далавери трудно бихме приели, че банките ще впишат подобни инструменти в своите общи условия, но все пак тях ги има като възможност и именно в това ни убеждават брокерите на недвижими имоти. 


Факт е, че когато клиента, който желае да закупи имот, но не разполага със средства единственият вариант е кредитиране. Брокерите имат разработена схема и успешно работят с определени банки, които оказват пълно съдействие за да се осигури нужното финансиране. И тъй като безплатен обяд няма, като благодарност към брокера „препоръчал и съдействал“ за получаването на ипотечния кредит, същият получава 1% комисион от размера на отпуснатия заем. 
 
Всъщност за тези схеми между комисионери и банки доста се говори напоследък. Банките  разполагат с достатъчно свободни пари, които имат интерес да бъдат в употреба. Схемата вече не е валидна единствено за сектора недвижими имоти, а и за обикновения потребител както и големи корпоративни кредитополучатели там дори интерса е по-голям и комисионната може да достигне над 1%. и тази тенденция за насърчаване е доста явна.
 
На практика банките имат огромен интерес да отпускат  кредити . За тях всеки нов клиент е поредния ресурс, с който те да пълнят трезора си. И за да привлекат повече потенциални клиенти естествено използват позволените начини затова. Ако 1 % комисион Ви се струва твърде малък си помислете на ипотечен кредит от 170 000 евро какво би влязло в собствения Ви джоб. Разбира се, договорките с банката могат да преминат и на по-високо ниво, като за кредити със специални условия е възможно процентът на комисионната да бъде значително по-привлекателен. И така, дори и да не сте на трудов договор и да работите за някоя банка, това не Ви спира да се възползвате от схемата за комисионите, след като ако сте достатъчно умни и имате контактите с правилните хора, можете да работите сами за себе си. 
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ КЛАСАЦИЯТА ПО БЕДНОСТ

ЗАЛИЧАВАТ ФЕРМАТА НА АНА ПЕТРОВА СЪС ЗАПОВЕД НА ВЕТЕРИНАТИТЕ

НЕИЗВЕСТНИ ИЗТЕГЛИХА ПАРИ ОТ СМЕТКАТА НА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА

КАМИОН УДАРИ ВЪЗРАСТЕН МЪЖ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА


Най-коментирани новини

ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ КЛАСАЦИЯТА ПО БЕДНОСТ

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С НЕОБИКНОВЕН АВТОР И ЧОВЕК! Токораз Исто идва в Ямбол на 4-ти ноември!

МЗ сключва договор за 280 линейки, обяви поръчка за още 120


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ