Обратно към категорията

КОЛЕДЕН БАЗАР ОТКРИВАТ ДНЕС В СЛИВЕН, А В ЯМБОЛ...

   

КОЛЕДЕН БАЗАР ОТКРИВАТ ДНЕС В СЛИВЕН, А В ЯМБОЛ...

Коледен базар тази година в Ямбол няма да има. Този отговор са дали от община Ямбол, защото "единственото място където може да се състои е на улица Търговска, а там търговците - собственици на магазини негодуват, че ще им бъде  "нарушена" търговията, която очакват да имат". Това съобщи за 999 Адриана Горанова. (*отговора от общината е даден на нейна позната). Адриана допълва, че "по принцип, може би се очакваше да разкопаят улица "Раковска " от подлеза до края, но това не се случи и не виждам наистина защо не го направят там".

 

Коледен базар обаче ще има в Сливен и той ще бъде открит днес.

Разположен е пред сградата на НТС на булевард „Цар Освободител“. Всяка вечер в района на базара ще звучи празнична коледна музика, която ще допринася за доброто настроение на посетителите, а днес, на 12 и 15-ти декември са предвидени участия на местни групи.

Много танци и забавление ще предложат на гостите танцьорите от Младежки танцов ансамбъл „Браво“ при НЧ „Хаджи Димитър 1937“. Тяхното участие е днес, от 17:00 часа. В същият час, на 12 декември със своя програма ще се включат и певците от Школата за народно пеене „Славейче“ при НЧ „Христо Ботев – 1897“.

За почитателите на поп и рок музиката, на 15 декември, от 17:30 часа със своя програма ще излезе и Школа за поп и рок изпълнители „Ритъм“ при Военен клуб-Сливен.














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!