radio 999

ОТ "ПУБЛИКУВАЙ С 999": "НОВАТА БОЛНИЦА - СТАРИТЕ БОКЛУЦИ"


12/12/17 14:40:11коментари:15ОТ ОТ

Пространството зад т.нар. "Нова Болница" в Ямбол продължава да се пълни с боклуци, алармира наш слушател в рубриката "Публикувай с 999".  

"Там може да видите всичко - от боклуци изхвърлени от магазини, перални, строителни отпадъци до…не можете и да си представите! Отпадъците стават все повече, а безхаберието на община Ямбол все по-голямо. 
 
Тук някои биха казали - манталитетът ни е такъв. Да, може и такъв да  е. Но когато няма кой да налага контрол и да прилага съответните санкции, боклуците ще са навсякъде около нас.  За миризмата и потенциалните зарази също е излишно да коментирам.
 
Живея наблизо и всеки ден, разберете..всеки ден има някой "съвестен" гражданин, който необезпокоявано си изсипва отпадъците там. Пожарът преди няколко месеца изпепели една част от боклуците, но сега положението е същото. Кадрите са направени преди и след него.
 
Днес успях да снимам поредния нарушител, който си изсипваше строителните отпадъци. Питайки го - защо…отговорът му една ли ще учуди някого - "Че те всички хвърлят тук, защо и аз да не го правя. Що да ходя до сметището край Хаджидимитрово" 
Между другото, точно това регионално депо за отпадъци глътна милиони български и европейски средства, събрани от данъкоплатците…но явно се превърна в бунище за потъване на бюджетни средства.
 
С купища боклуци са заринати и други места край Ямбол, и щом аз ги знам, няма как да са останали незабелязани от служителите на общината. Например, пространството около рибарниците на Ормана. Мои приятели са сигнализирали за случващото се там.
 
Защо да си нарушават спокойствието общинарите от сектора за превенция и опазване на обществения ред ?
 
Каквото и да кажа още, едно е ясно - боклуци има навсякъде!
 
Остава въпросът - кой и кога ще почисти отпадъците, който продължават да растат?  С този сигнал се надявам отговорните лица и институции да се вземат в ръце и да предприемат нужните мерки за спирането на тази порочна практика.
 
А ако общинските служители са забравили - за изхвърлянето на строителни отпадъци, например, по закон санкциите за физически лица започват от 300 лв. и стигат 1000 лв., а фирмите могат да изгорят с между 3000 и 10 000 лв."

Сигналът вижте тук! 


Коментари


1 | 14/12/17 15:43:06


ИНТЕРЕСНО ЗАГЛАВИЕ ОТ АВТОРА.
СТАРАТА БОЛНИЦА СИ Е ТАМ ТОЛКОВА НЕДОСТРОЕНА КОЛКОТО СИ БЕШЕ И ПРЕДИ 10години.И СТАРИТЕ БОКЛУЦИ СА ТАМ!!!УПРАВЛЯВАТ НИ ОТ 2007год.
МОГА ДА СЕ ХВАНА НА БАС С ВСЕКИ,КОЙТО Е ПОВЯРВАЛ ЧЕ ЩЕ СТРОИМ НОВАТА БОЛНИЦА,ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ТОЗИ МАНДАТ НА ГЕРБ,А НАЙ-ВЕРОЯТНО И НИКОГА!!!!!


хах | 14/12/17 10:57:49


Един човек вчера обикаляше и оглеждаше там. Беше с един дърт мерцедес. Явно той раздава правосъдие и тук.


Ваха-баха | 14/12/17 07:26:48


Вижда се, че Мхм е приел много лично публикацията. Запознат е с детайли относно примитивната организацията покрай това импровизирано бунище, както щедро ни разкрива.От ясно, по ясно е, че е намесен в цялата история.На всеки заинтересован и запознат му става автоматично ясно кое е въпросното тузче.


ПхП | 13/12/17 23:19:14


МхМ! Вместо да се пениш тук, защо не се срещнем аз и ти, а може и други заинтересувани граждани, да отидем на една разходка в околността зад болницата, за да разберем кой е крив и кой е прав)!!! Ако имаш смелостта разбира се, да разкриеш пред обществото тайвствената си самоличност ? Пък после, ако все още продължаваш със заканите, да подам и една жалба срещу теб в полицията за всеки случай, за да се защитя по някакъв начин от страховитата ти личност !


Мхм | 13/12/17 21:08:41


Пхп... слушай внимателно ако до сега не си ял тупаници от деградирали ...ще ти намеря такива лично и ще ти ги доставя да ти искривят мисленето малко явно плачеш за такива типове и ще ги получиш.... по-горе което написах важи и за теб ... не си криви пръстите да пишеш повече защото ставате смешни....клоуни бракувани с вас ... не като мен а такава скраб като вас смърди България ....дори си нямате на понятие че в Ямбол няма нито депо нито регламентирано Бунище за изхвърляне на отпадък ..... освен вие друго няма свободно да се изхвърля отпадък и ако има отиди и се изхвърли ненужник 🙄...


Мхм | 13/12/17 19:21:42


Чичо Гошо ти си бил много прос човек бре... откъде този срам днешно време у хората бре....Днешно време се прави всичко за пари разбрали глупак... то където си глупак ами и слепок ... първо: ясно се вижда на снимката, че момчето на камиона товари а не се отърва от буклука...второ: лично бях на мястото днес и няма такива боклуци, които са на снимката ...можеш да си мръднеш издюзения задник и да се увериш лично ти където коментираш тука и такива като тебе , които снимат без да им е ясно какво снимат и трето : не се занимавай 🤔 личния Чичо Гого и тез личните плъхове, които снимат 🤗


Страхил | 13/12/17 15:00:05


"Чичо Гошо | 13/12/17 10:26:39

До Мхм , защо не си пишете поне малките имена !!! Срам ли ви е , или страх ?!? Анонимните постове , просто са унизителни !"

Ти наистина си чичо Гошо от село с ръчно плетената жилетка.
Сега няма анонимни.
Не са рекли, не са те намерили.


до_мхм | 13/12/17 11:38:52


До мхм. Вземи да прочетеш статията до край, за да разбереш за какво става въпрос! Тогава давай мнение, неграмотно човече, че аман от такива ограничено мислещи индивиди. А, да-и отиди на място, за да се увериш колко глупаво разсъждаваш.


Чичо Гошо | 13/12/17 10:26:39


До Мхм , защо не си пишете поне малките имена !!! Срам ли ви е , или страх ?!? Анонимните постове , просто са унизителни ! Да те е срам да си напишеш името !!! Падение , низост !!!


007 | 13/12/17 00:31:32


общинарника ни е най-голямото сметище, първо него трябва да изчистим
а на този нагъл индивид който мята отпадъци докато не му бръкнат в джоба няма да спре. стига да има кой да го направи.


Кк | 12/12/17 21:31:47


Тези от СПООР ги използва кмета само за негови неща да следят и тормозят хорта които му пречат а обикновените хора кучета ги яли. Всичко е обсебил тоя човек в т града


Пхп | 12/12/17 19:56:10


Мхм !!! Ти си ужасно прост и деградирал тип, щом разсъждаваш по този начин и в тъпата ти кратуна не може да прозре сериозността на проблема от еко катастрофата, която ще избухне един ден в цялата страна, защото почти около всяко населено място е така !!! Така като гледам ти сигурно си един от тези паразити, които също си изхвърлят лайната там и затова реагираш толкова остро!! С тези си действия, играчо, ще допринесеш навсякъде да стане така, както около кв. Райна Княгиня, докато един ден самите ти деца не се къпят в същите лайна!!! Така, че се опитай да мислиш първо, което явно не ти се отдава и тогава да коментираш, недоносен боклук такъв;)!! P.S. Ето заради такива като теб държавата се разпада и интелигентните хора бягат в чужбина !!!


Мхм | 12/12/17 18:35:39


Слушай ве смешко такава. Що не ходиш да се вириш недоносения задник някъде другаде и да се забавляваш с други простотии !
Сляп ли си да видиш, че се събират отпадъци за оползотворяване смешнек !
Нямаш и грам претстава какво пранят хората с тези Биг Бегове а си тръгнал да снимаш наляво и надясно да правиш сензаций защото нямаш друго какво да правиш , комплексар !
Снимай майка си у вас дето те е възпитала да плюеш без да си наясно !
Хората така се прехранват и кой си ти да раздаваш правосъдия кой и къде да хвърля и обира Ве смешник !
Ходи снимай където мястото е твое и където хвърлят най много в Райня княгиня 20 блок !
Ама там те е шубе нали говньо !


Страхил | 12/12/17 17:08:03


"Защо да си нарушават спокойствието общинарите от сектора за превенция и опазване на обществения ред ?"
Тия от СПООР са съгласни в гъза им да бръкнеш, но но не и да свършат каквото и да е в полза на гражданите.
Някой ги беше нарекъл "преторианската гвардия на кмета".
А, и нито един от тях не ползва предпазен колан докато се размотава със служебния автомобил из града.


Николай | 12/12/17 14:25:06


По-голяма мизерия от тази в Ямбол,в друг окръжен град не съм виждал.По пътя за с.Чарган,на околовръстния до рибарниците,за"Ормана",Червен баир,Гребен канал-и на много др.места е невиждана мизерия,от която може да се направи извода какво е останало да живее в гр.Ямбол.Отвратително!!!Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С НЕОБИКНОВЕН АВТОР И ЧОВЕК! Токораз Исто идва в Ямбол на 4-ти ноември!

Есенен салон в Арт галерия Стойчев

ЗАЛИЧАВАТ ФЕРМАТА НА АНА ПЕТРОВА СЪС ЗАПОВЕД НА ВЕТЕРИНАТИТЕ


Най-коментирани новини

ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ КЛАСАЦИЯТА ПО БЕДНОСТ

Частен съдебен изпълнител продава къщата-музей на Пейо Яворов в София

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С НЕОБИКНОВЕН АВТОР И ЧОВЕК! Токораз Исто идва в Ямбол на 4-ти ноември!


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ