Обратно към категорията

Прокурор Александър Добрев е Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел

   

Прокурор Александър Добрев е Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел - Сливен

Прокурор Александър Добрев встъпи в длъжност Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел. Той бе избран от ВСС в края на 2017г.
Александър Добрев е на 46г. Той е завършил юридическото си образование  в Технически университет – Варна през 1997г. Добрев има 3 - годишен опит като съдия – изпълнител към Окръжен съд - Сливен и 2 -годишен опит като следовател при Окръжната следствена служба в гр. Търговище.  Работи като прокурор от 2006 г., когато е назначен в Районна прокуратура – Търговище. От 18.09.2017г. изпълнява функцията на административен ръководител на прокуратурата в Котел, след което бе избран, след проведен конкурс от ВСС.
Районна прокуратура – Котел е прокуратура, обслужваща района на Община Котел, която включва  22 населени места с 19 390 жители, като основна група престъпления, които характеризират криминогенната обстановка са кражбите и незаконната сеч на дърва от горския фонд.
В Районна прокуратура – Котел работят общо двама прокурори.    
Прокурор Добрев се срещна с Апелативния прокурор на Бургас – г-н Любомир Петров, за да го запознае с визията си за бъдещата работа. Г-н Петров пожела на Александър Добрев здраве, спорна работа и успех.

Пресцентър









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!