Обратно към категорията

7 сигнала за паднали клони и дървета в резултат на силния вятър в Сливен

   

7 сигнала за паднали клони и дървета в резултат на силния вятър в Сливен

Екипи на Регионална дирекция „ПБЗН”-Сливен са се отзовали на 7 сигнала за паднали клони и дървета в резултат на силния вятър в областта. До 11,00 часа днес са посетени един сигнал в град Котел и 6 в град Сливен. Отстранени са клони и дървета паднали на пътни участъци. Към момента движението не е затруднено и няма  пострадали хора. В квартал „С.Заимов” екипи на РСПБЗН-Сливен са премахнали дърво, паднало върху лек автомобил, пред жилищен блок и причинило материални щети.  
 
Установен е случай на неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа в новозагорското село Питово. На 16 януари е установено, че в частен дом  е извършена манипулация, която е довела до некоректното отчитане на потребената електрическа енергия. По случая е образувано досъдебно производство.
 
На 17 януари, около 08,00 часа, патрулен екип на участък „Кв.Шести”,при пешеходен обход, е извършил проверка на 31-годишния К.М. от град Нова Загора. В хода на проверката той доброволно е предал плик, съдържащ метамфетамин. К.М. е задържан за 24 часа. В РУ-Нова Загора е образувано  досъдебно производство. 
 
Сливен: Полицейски служители са установили водач на МПС, който управлява в период на лишаване и друг с алкохол над 1.2 промила. 35-годишният А.А. от старозагорското село Ковачево е спрян за проверка на 17 януари с село Глуфишево. Той е управлявал товарен автомобил „Мерцедес” в период на лишаване с административно наказание. 
Тази сутрин в 03,26 часа на улица „П.Яворов” в град Сливен е извършена проверка на 47-годишния Р.И. от село Бяла Паланка, водач на лек автомобил „Опел Зафира”. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1.73 промила. 
Образувани са бързи производства.
 
Котел: На 17 януари, около 19.30 часа, патрулен екип на участък „Градец” към РУ-Котел, е извършил проверка на  четирима на възраст 23-17 години в село Мокрен. При проверката те правя опит да изхвърлят две топчета станиол, съдържащи наркотично вещество. Четиримата са задържани. Работата по случая продължава. Образувано е бързо производство.
 
 
 
18.01.2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН       ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!