Обратно към категорията

Сливналия се опита да подкупи полицай с 15 евро

   

Сливналия се опита да подкупи полицай с 15 евро

30-годшен мъж е задържан при опит да подкупи полицейски служители в град Сливен. На  14 февруари, около  22,50 часа, на булевард  "Цар Симеон“, патрулен полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от С.С.(30г.) от град Сливен. След като е уведомен, че ще му бъде извършена проверка за наличие на наркотици и упойващи вещества С.С. подхвърля в служебния автомобил сумата от 15 евро. Водачът е задържан и изпробван с техническо средство дрегер „Друг тест 5000“, като пробата се е оказала положителна за употреба на канабис. По случая е образувано бързо производство. 
 
 
В РУ-Сливен са задържани две жени за кражба от търговски обект. 50-годишната М.П. и 18-годишната М.К. са хванати от охраната на хипермаркет в град Сливен да извършват кражба на козметични продукти. Двете са задържани в 12,10 часа на 14 февруари. М.П. и М.К. за криминално проявени за кражба. По случая е образувано бързо производство. 
 
104 автомобила и 126 лица са проверени за два часа от „Пътна полиция“-Сливен. Вчера на булевард „Цар Симеон“ от 10,00 до 12,00 часа е осъществен широкообхватен контрол по безопасност за движението. Операцията е с цел намаляване броя на тежките пътно-транспортни произшествия, установяване употребата на алкохол, наркотични или упойващи вещества от водачите на МПС и неправоспособни водачи. В хода на операцията са констатирани 74 нарушения. Съставени са 12 акта, от които 2 за употреба на алкохол. Издадени са 57 фиша-10 за превишена скорост, 12 за неправилно паркиране, 8 за неизползване на предпазен коран и други.  
 
Водач с алкохол 1,34 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 15 февруари, в 00,52 часа, на булевард „Г.Данчев“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от 37-годишния М.М. от град Сливен. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителен резултат. По случая е образувано бързо производство. 
 
Криминалисти на РУ-Сливен работят по кражба от пощенски клон и причиняване на телесна повреда. Днес, в  03,47 часа, е получен сигнал за кражба от пощенски клон в град Сливен. Неизвестен извършител, след като е взломил външна решетка е проникнал в офиса и е извършил кражба на пощенска пратка, с неустановено съдържание. По случая се извършват  процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство.
 
 
Притежание на наркотични вещества е установено от полицейски служители на РУ-Твърдица. При патрулна дейност, на 13 февруари в град Твърдица, полицейски екип извършва проверка на 18-годишния С.Т. от град Шивачево. В нега са намерени и иззети около 2 грама марихуана. С.Т. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство. 
 
Водач с фалшива шофьорска книжка е установен от полицейски екип на РУ-Твърдица. На 13 февруари, на главен път І-6, в землището на село Сборище, е спрян за проверка лек автомобил „Хонда Сивик“, управляван от Ю.Ж. на 37 години от град Гурково. При проверката се установява, че Ю.Ж. е неправоспособен и съзнателно се ползва от неистински официален документ- свидетелство за управление на МПС, имитиращо гръцки образец. По случая е образувано бързо производство. 
 
 
           
  
15. 02. 2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!