Обратно към категорията

Плуване в час по физкултура за учениците в Стралджа

   

Плуване в час по физкултура за учениците в СтралджаЗа поредна година Училищното настоятелство при СУ“П.Яворов“ в Стракджа подкрепя пускането в действие на плувните басейни чрез осигуряване на средства за закупуване на необходимите препарати. Басейните са подготвени по всички изисквания за температура, чистота на водата, с осигурен спасител и вече посрещат първите ученици, които плуват в учебния час по физкултура.
Според специалистите това е перфектния спорт, който помага за укрепване на децата и увеличава способността им да изкарат зимата с по-малко простудни заболявания. Проверено е в практиката! Който отделя време за усвояване на плуването получава стабилна закалка, категорични са и учителите, които мотивират децата да плуват. Допълнителен стимул за учениците е традиционното организиране на плувни състезания в края на сезона когато най-добрите получават награди.
За съжаление все още не липсват родители които се страхуват да пускат децата си на плуване „да не настинат“, но постепенно във времето се убеждават, че грешат.
Защото този спорт наистина изгражда характери, извайва тялото, дава самочувствие!









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!