"Нощ на звездите"! Награждава талaнтливи деца на 17 март


17/03/18 14:10:11коментари:0Преди спектакъла ще бъдат наградени талантливи деца от област Ямбол

Благотворителната инициатива "Нощ на звездите", организирана от световноизвестния цирков акробат Енчо Керязов, ще се състои на 17 март в "Арена Армеец" за седма поредна година.
В шоуто ще участват над 150 артисти от 11 държави. Преди спектакъла ще бъдат наградени и талантливи деца от област Ямбол в категориите образование, изкуство и спорт. Сред участниците е и екстремният швейцарец Фреди Нок, който има 22 световни рекорда за ходене по въже.
Екстремни каскади, стреляне с арбалет и влизане в оръдие, което те изстрелва на 40 метра - това са само част от нещата, които ще представи спектакълът „Нощ на звездите”. Събитието е изцяло с благотворителна цел. Събраните средства отиват при 13 деца. Сред тях са наградени за успехи в категориите образование, изкуство и спорт, както и деца в неравностойно положение. 
Организатор на спектакъла е световно известният цирков акробат Енчо Кериязов. Самият той ще вземе участие в представлението. Нощта на звездите ще срещне публиката и с 53-годишния швейцарец Фреди Нок, който има 22 световни рекорда за ходене по въже. В един от номерата си той ще стреля с арбалет по ябълка, поставена на главата на Христо Мутафчиев. Ног сподели, че за него участието в спектакъла е невероятно изживяване и България е сред страните, които наистина харесва.
Голяма атракция на вечерта ще бъде и известната Робин Валенсия. През 2007 година тя печели специална награда на фестивала „Монте Карло”. Валенсия е единствената жена в света, която изпълнява номера си. Тя ще влезе в оръдие и ще бъде изстреляна на 40 метра, приземявайки се на дюшек. Сред участниците в спектакъла са и Михаела Филева, Славин Славчев и групата 4 Magic.
Режисьорът на екстремното представление „Нощ на звездите” Кийс Ванлимпт обясни, че представлението е нещо невиждано досега и няма нищо по-хубаво от това, че е с благотворителна цел. 
„Всяко действие в представлението е специално и ново. Не мога да кажа, че харесвам някое повече от друго или че имам любимо. Затова ще кажа: елате и гледайте шоуто, изберете кое ви харесва най-много. Все още има свободни билети, въпреки че са малко. Повечето от артистите, които участват, са наши приятели и познати, с които сме работили през годините. Така се свързваме с тях. Все пак всички участват заради добрата кауза и без никакво заплащане. Всички ние обичаме това, което правим”, каза Ванлимпт.
 
Спектакълът „Нощ на звездите” ще се проведе 19 часа днес в зала „Арена Армеец”. Билети можете да закупите през платформата eventim.bg.КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


РУ-Сливен издирва 17-годишно момиче

Мъж отказва да прибере майка си, която трябва да бъде изписана от МБАЛ „Д- р Иван Селимински“

Отделението по белодробни болести в ямболската болница е препълнено

Грип и студ затвориха 344 училища и детски градини в страната


Най-коментирани новини

Спешна среща за цената на тока

В община „Тунджа“ през 2018: 29 акта за раждане, 51 акта за граждански брак и 416 акта за смърт

Грипна епидемия е обявена в няколко области в страната

Изтича гратисният период, в който трябва да се купи винетка


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ