„ЯЗАКИ БЪЛГАРИЯ” ОТНОВО ПОДНЕСЕ ПОДАРЪЦИ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА РАБОТАТА НА СВОИТЕ ЛОЯЛНИ СЛУЖИТЕЛИ!


20/04/18 08:59:11коментари:0„ЯЗАКИ БЪЛГАРИЯ” ОТНОВО ПОДНЕСЕ ПОДАРЪЦИ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА РАБОТАТА НА СВОИТЕ ЛОЯЛНИ СЛУЖИТЕЛИ!

+ снимки
“Язаки България“ направи Великден още по-празничен за десет свои лоялни служители. Те са късметлиите, които спечелиха ваучери на стойност от по 500 лв. от верига за техника.
 
В „Язаки България“ се установи традиция да се подкрепят доказаните кадри по време на големи празници чрез раздаването на подаръци. В предходни години трима щастливци получиха леки автомобили по повод Великден и Коледа. Тази година томболата беше разиграна сред огромния екип в заводите в Ямбол и Сливен. 
 
"С днешната церемония отново доказваме, че ценим служителите, които са с нас от дълги години и които работят съвестно и старателно. Благодарим ви! Вие действително сте най-важният ни ресурс", акцентира на церемонията Сандра Механджиева, мениджър „Производство 3” в „Язаки България“.
 
Над 900 служители отговаряха на обявените от работодателя критерии и имаха шанс да спечелят подаръци. А имената на десетте победители бяха изтеглени от представители на различни отдели в "Язаки България". 
 
Един от победителите - Таня Аладжова, работи в завода на компанията в Ямбол вече 10 г. 
„Много се зарадвах. Никога не съм очаквала подобен късмет и то точно преди такъв голям празник като Великден“, сподели вълнението си тя.
 
Друг късметлия – Галина Йорданова, също разказа как е реагирала при новината. 
„Трябваше да ми се обадят трима колеги и близки, докато повярвам, че това наистина ми се случва. Поздравявам ръководството за страхотната инициатива и за това, че ни зарадваха. Вече имам планове какво точно ще си купя с ваучера – домакински уреди, които отдавна бяха необходими на семейството ми.“ 
На въпрос относно опита си в компанията, Галина сподели, че работи в „Язаки България“ от 9 г., започнала е от системен оператор в отдел „Логистика“, а сега е на позиция спедитор. „Работата в компанията ми дава сигурност – много важен фактор, когато имаш семейство и 4-годишно дете. Препоръчвала съм „Язаки” на много свои приятели и всички, които са станали част от екипа, продължават да се развиват  в различните отдели“, каза тя.
 
С трите си завода в Ямбол, Сливен и Димитровград, „Язаки България“ е един от най-големите чуждестранни инвеститори и работодатели в страната. Заради приноса си в развитието на регионите и инвестициите в човешки капитал, компанията наскоро бе удостоена с поредно отличие – приза „Работодател на годината за 2017“ на Агенцията по заетостта в България.
 
Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


РУ-Сливен издирва 17-годишно момиче

Мъж отказва да прибере майка си, която трябва да бъде изписана от МБАЛ „Д- р Иван Селимински“

Отделението по белодробни болести в ямболската болница е препълнено

Грип и студ затвориха 344 училища и детски градини в страната


Най-коментирани новини

Спешна среща за цената на тока

В община „Тунджа“ през 2018: 29 акта за раждане, 51 акта за граждански брак и 416 акта за смърт

Грипна епидемия е обявена в няколко области в страната

Изтича гратисният период, в който трябва да се купи винетка


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ