Обратно към категорията

Полицията иззе незаконната пушка на 70-годишна баба от Кермен

   

Полицията иззе незаконната пушка на 70-годишна баба от Кермен

Криминалисти и служители на участък „Запад“ са иззели незаконно оръжие от жилището на 70-годишна жена в град Кермен. При проверката, извършена на 23 април, 70-годишната Й.Г. е предала ловна пушка с неустановена марка, за която няма разрешително за съхранение и ползване. По случая е образувано досъдебно производство.


Полицията в Твърдица върна откраднати домашни животни на собственика. Извършителят е задържан. Вчера, около 11,00 часа, в дежурната част на РУ-Твърдица е прието съобщение за кражба на три броя телета от местността "Чакалица" в землището на община Твърдица. След проведени незабавни издирвателни действия полицейските служители са установили и задържали извършителя. Той е криминално проявеният Н.К. на 32 години от град Твърдица. Животните са иззети и предадени на собственика. Н.К. е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.


На 23 април,  около 23,30 часа,  в промишлената зона на град Твърдица е възникнал пожар в цех за производство на пелети. Съобщението е получено в 23,43 часа, произшествието е ликвидирано в 01,00 часа от два екипа на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Пожарникарите са спасили две сгради. Причината за пожара е запалване на стърготини във филтъра за фини частици. 
 
 
24. 04. 2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 
 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!