radio 999

Световното, Русия и феновете: време е за футбол!


14/06/18 12:07:11коментари:0Световното, Русия и феновете: време е за футбол!

+програма
От днес светът е футбол! В Москва се открива първенството на планетата.За първи път най-големият футболен форум ще се проведе в страна от Източна Европа.А за организацията, домакините са похарчили между 12 и 14 милиарда долара. 

Президентите и премиерите на редица държави ще уважат церемонията за откриване на световното първенство по футбол в Русия, като някои от тях вече са пристигнали. Президентът Владимир Путин ще има лични срещи с всеки от тях. Други световни лидери се очаква да посетят някои от мачовете в следващите седмици, заяви Дмитрий Песков, говорител на Кремъл.Сред изброените от него имена няма нито един от западна държава, или поне от Г-20 или БРИКС.Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще присъства на Церемонията по откриването и първия мач на Световното първенство.
Котаракът Ахил от известния музей "Ермитаж" в Санкт Петербург, който е определен за оракул на предстоящото Световно първенство, даде първата си прогноза преди старта на Мондиала.Животното предрече, че Русия ще победи Саудитска Арабия в откриващия мач на турнира. Прогнозата му обаче не успя да се осъществи от първия път. Първоначално Ахил се притесни от големия брой журналисти и не се справи с избора между двете му предложени купички с храна. След оказаната помощ, той все пак се насочи към тази с надпис "Русия".

И "Гугъл" ще следи Световното по футбол в Русия. Днешното лого е вдъхновено от предстоящите футболни емоции.Компанията е разработила специална секция в търсачката, посветена изцяло на Световното първенство по футбол 2018. В този раздел има разнообразна информация за групите, датите и часовете на мачовете и други.

КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ КЛАСАЦИЯТА ПО БЕДНОСТ

ЗАЛИЧАВАТ ФЕРМАТА НА АНА ПЕТРОВА СЪС ЗАПОВЕД НА ВЕТЕРИНАТИТЕ

НЕИЗВЕСТНИ ИЗТЕГЛИХА ПАРИ ОТ СМЕТКАТА НА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА

КАМИОН УДАРИ ВЪЗРАСТЕН МЪЖ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА


Най-коментирани новини

ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ КЛАСАЦИЯТА ПО БЕДНОСТ

СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С НЕОБИКНОВЕН АВТОР И ЧОВЕК! Токораз Исто идва в Ямбол на 4-ти ноември!

МЗ сключва договор за 280 линейки, обяви поръчка за още 120


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ