Обратно към категорията

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

   

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

Притежание  на наркотици е установено от екип на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен. Днес, около 00,15 часа, при осъществяване на патрулна дейност през нощта, на булевард „Хаджи Димитър“ в град Сливен е извършена проверка на 33-годишния П.П. и 31-годишния К.С. и двамата от Сливен. К.С. е предал на полицейските служители плик, съдържащ метамфетамин. Двамата са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Пътна безопасност
 
В хода на операция „Безопасно лято“ на територията на ОДМВР-Сливен са започнати бързи производства за нарушения на ЗДвП. На 19 юли служители на РУ- Твърдица са установили лек автомобил „Опел Вектра“, собственост и управляван от 53-годишния Н.П. от село Гавраилово. В хода на проверката полицейските служители установяват, че Н.П. е придобил превозното средство, но не го е регистрирал в законовия срок, поради което регистрацията му е била прекратена. Управлението на моторно превозно средство с прекратена регистрация е престъпление по смисъла на чл.345, ал.2 от НК. 
59-годишният П.Ш. от град Сливен е хванат да управлява с концентрация на алкохол 1,51 промила. Проверката е извършена на 19 юли, на булевард „Банско шосе“ в град Сливен. П.Ш. е управлявал лек автомобил „Опел Астра“.
На 20 юли, около 00,45 часа, в град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от И.М. на 18 години от Нова Загора. При проверката с техническа средство „Дръг Чек 3000“ той е показал положителна проба да употреба на наркотични вещества- метамфетамин, амфетамин и марихуана. 


Пресцентър 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!