Обратно към категорията

Ани Петрова: Ще направят всичко възможно, само и само да ми заразят животните и да докажат, че е тяхното!

   

Роднината на баба Дора - стопанката от Болярово Ани Петрова: Ще направят всичко възможно, само и само да ми заразят животните и да докажат, че е тяхното

видео
"Как да се хвана на всичко това и на всички тези фалшиви документи!? Ще направят всичко възможно, само и само да ми заразят животните и да докажат, че е тяхното. Не вярвам на никой и на нищо!", каза пред Радио 999 роднината на баба Дора - стопанката от Болярово Ани Петрова .
 
"Министър Порожанов ме извика и каза да се съглася на втори проби, не знаех че е имало заповед за убиването на моите животни. Изисках документ.
Намерих животните, марките са при мен. Живи и здрави са от момента в който са взети проби на 23-ти юни. В документите е посочено, че в стопанството има кози. Но в стадото ми кози няма и никога не е имало.
При една съмнителна проба, впоследствие се оказват две животни, номер на обекта също не е посочен", споделя тя.
 
Ани Петрова е сред първите протестиращи в Шарково. Твърди, че е била помолена да съдейства "за баба Дора", но не го е направила. В стопанството и има 200 овце. Днес ветеринарните лекари трябва да вземат втори проби от нейното стадо.
 
Подробности вижте в репортажа на 999:














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Възмутен 22.07.2018 14:14

Хайде сега всички които разнасяха заразата въпреки карантината/ дори и тези които имат "имунитет"/ да платят всички разходи,които ще направи държавата. Не само дотук, а и тези за евентуална забрана на износ. Нека не забравят и денонощният труд на полицаите и ветеринарите.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!