Обратно към категорията

ПОЧИНА 19-ГОДИШНИЯТ БОЖИДАР, МОМЧЕТО КОЕТО ОБЕДИНИ ЯМБОЛ

   

ПОЧИНА 19-ГОДИШНИЯТ БОЖИДАР, МОМЧЕТО КОЕТО ОБЕДИ ЯМБОЛ

Целият екип на Радио 999 изказва своите най-искрени съболезнования към родителите и близките на Божидар!

С огромна тъга ви съобщаваме, че след дълга борба почина 19-годишният Божидар Русев от Ямбол. Момчето, за чието лечение жителите на Ямбол събираха средства. Момчето, което ни обедини около една обща кауза…
 
На 7-ми юли 2018 година Божидар  претърпя тежък пътен инцидент. След катастрофата му бяха направени множество операции, които за съжаление не подобриха състоянието му. В продължение на два месеца българските лекари се бориха за живота му, но лечението трябваше да продължи в Израел, където клиника изрази готовност да го приеме. Сумата, която трябваше да бъде събрана за два месеца бе 200 000 лв. За съжаление..непосилна за неговото семейство. Нищо от тази цена не можеше да бъде поето от здравната каза. 
Негови приятели организираха редица инициативи за събиране на средства. На 18-ти септември е предвиден и концерт в зала «Диана».

"Ние, родителите на Божидар, бихме искали благотворителният концерт, организиран за събиране на средства за лечението му, да се състои. Желанието ни е да го изпратим по начина, по който той обичаше да живее- с песни, веселие и купон.
Благодарим на всички, които ни оказаха подкрепа до последния миг от живота на Божидар, за усилията, които положиха, особено неговите приятели и съученици, което само по себе си говори за неговата личност. Чрез тяхната любов той ще продължи да живее в нас. Благодарим на всички, които се включиха в кампанията за събиране на средства, като за съжаление отворените им сърца не успяха да подпомогнат лечението му, но тези, събрани от организирания концерт и кутиите ще бъдат разпределени в помощ на други деца в памет на сина ни.
Средствата, постъпили по откритата сметка ще бъдат възстановени на лицата, които са ги превели.
Благодарим на всички за подкрепата!", написа майката на Божидар, Мима Христова.

Почивай в мир, скъпо дете!
















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!