Обратно към категорията

В СЛИВЕНСКО: ХВАНАТИ С НАРКОТИЦИ, КРАЖБИ И ПОЖАРИ

   

В СЛИВЕНСКО: ХВАНАТИ С НАРКОТИЦИ, КРАЖБИ И ПОЖАРИ

Котел: За броени часове криминалисти на РУ-Котел задържаха извършител на домова кражба. На 18 септември неизвестен извършител е проникнал в жилището на 91-годишен мъж в град Котел и е извършил кражба на сумата от 240 лева. Собственикът подава сигнал в районното управление на другия ден, след като установява липсата на парите. В резултат на проведените незабавни издирвателни действия за извършеното престъпление е задържан  51-годишният Т.С. от град Котел. Т.С. е направил  пълни самопризнания. По случая е образувано бързо производство. 
 
Нова Загора: Новозагорски криминалисти хванаха 30-годишен мъж с 15 дози хероин и два пакета с метамфетамин. Проверката в дома на 30-годишния К.Я. е извършена на 19 септември в хода на ежедневния контрол по противодействие на наркоразпространението на територията на квартал „Шести“ в град Нова Загора. При извършване на процесуално-следствените действия полицейските служители са намерили и иззели 15 пакетчета хероин и два пакета от фолио, съдържащи метамфетамин. К.Я. е задържан за 24 часа. Той е криминално проявен за престъпление, свързано с наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Кражба от частен дом в село Езеро разследват служители на РУ-Нова Загора. Сигналът е подаден на 19 септември от 64-годишния собственик. За времето от 17 до 19 септември неизвестен извършител е проникнал в къщата и е извършил кражба на телевизор JVC. Нанесената щета е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство. 
 
Сливен: 41-годишен мъж е задържан в хода на специализирана операция на полицията в Сливен по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества. На 18 септември служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към ОДМВР-Сливен и участък „Запад“ при РУ-Сливен са извършили процесуално-следствени действия в частен имот в село Чокоба. В имота, обитаван от 41-годишния Д.И. са намерени и иззети вещества, предмети и прекурсори, за производство на синтетични наркотични вещества. Работата по случая продължава. Д.И. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство 
 
На 19 септември екипи на РСПБЗН-Сливен са гасили два пожара в село Новачево и в района на Сливенски минерални бани. 
Сигналът в село Новачево е получен в 16,35 часа за запален навес в частен имот, предизвикан от небрежност при боравене с открит огън от собственичката- оставено без надзор открито огнище са приготвяне на зимнина.  
В 14,40 часа е получен сигнал за пожар в нива за отглеждане на билки в близост до пътя в района на Сливенски минерални бани. Пожарът е тръгнал от запалени сухи треви край пътното платно. Най-вероятната причина е изхвърлена незагасена цигара от преминаващ автомобил. 
От произшествията няма пострадали. Причинени са материални щети. 
 
                     
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 
                     
                         
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!