ОСВЕН РАДИО, ВЕЧЕ ИМА И ТЕЛЕВИЗИЯ 999!


12/10/18 12:22:11коментари:0ОСВЕН РАДИО, ВЕЧЕ ИМА И ТЕЛЕВИЗИЯ 999!

+видео

Скъпи приятели, 

искаме да споделим с вас една много важна за целия ни екип новина. И да ви помолим за подкрепа, защото ясно разбираме, че пътят по който поемаме няма да е лесен за нито един от нас.

 

Много от вас, вече ще имат възможността да гледат нашите репортажи от България и през телевизионен ефир. Защото освен радио, вече има и телевизия 999.

 

Както досега, така и занапред нашата мисия е да бъдем близо до гражданите. Ще продължим да показваме и да се опитваме да помогнем за разрешаването на проблемите на хората.

 

Искаме ви кажем, че придобихме телевизионен канал преди няколко месеца. Бившето му име е HMTV, като го наследихме с програма съставена от документални, художествени филми и сериали, произведени основно в Русия. Засега сме решили да запазим този формат, но и да го доразвием, като с течение на времето допълваме българска продукция, нови сериали и нови филми.

 

Може би някои от вас ще ни попитат - защо предимно руска продукция?

 

Към днешна дата единствено руските и украинските производители проявиха разбиране, че канала се самофинансира и ще работи изцяло на свободния пазар. Т.е няма да има приходи от партии, НПО-та или други организации.

 

На основата на това ни бяха предоставени много добри финансови условия за излъчване на тяхна продукция. Направили сме запитване и към други европейски производители. Надяваме се да получим добри цени и от тях, за да можем да излъчваме и техни филми.

 

Има и друга причина.

 

На пазара има огромно количество канали, които излъчват основно холивудска продукция. Безспорно, тя е много добра и качествена, но и много скъпа, което я прави непосилна за нас..и съответно не можем да си я позволим. Затова решихме, че сред каналите има място и за един с по-различен формат, този на телевизия 999!

 

Важно е, човек да има избор!

 

Тук е място да се обърнем към всички български производители на документални или игрални филми и сериали. Ако имате желание, свържете се с нас, и ако успеем да се договорим, с удоволствие ще излъчваме и вашата продукция.

 

Искаме да ви кажем и къде може да следите нашите репортажи.

 

Телевизия 999 се излъчва oт голяма част от големите и малки кабелни оператори в България. Няма как да изброим всички сега, но ако ви интересува някои конкретен, може да ни пишете и ще ви отговорим. Може да се обърнете и към вашия местен кабелен оператор, който също може да ви информира дали ни излъчва, или не.

 

Предварително благодарим на всички наши бъдещи рекламодатели, които ще застанат в подкрепа на свободната журналистика и ще ни помогнат във времето да развием този телевизионен канал.

 

От сърце ви благодарим за минутите, които ни отделихте!

 

Може да следите и всички новини на новопреименувания 999 канал - във фейсбук страницата на телевизия 999, и радио 999.

 

Благодарим ви!

 


Коментари


Николай | 11/10/18 07:24:04


Честито и Ви пожелавам успех!Мола за повече музикални предавания,концерти!Но ако искате повече гледаемост-повече турски,индийски сериали за "европейци"като нас както е коментирал и Страхил.


Страхил | 10/10/18 14:56:34


Честито!
Но с тези руски продукции трудно ще спечелите младите хора.
Та те вече са истински европейци.
Да не казвам през къде им са "евразийските ценности".Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


От 17 декември пускат електронните винетки. Какво трябва да знаем:

ПОРЕДНО ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ В ЯМБОЛ

БАБХ: Плодовете и зеленчуците са качествени

2019 г. идва с ценови шок


Най-коментирани новини

Пчеларите излизат на протест

От 17 декември пускат електронните винетки. Какво трябва да знаем:

НА 9 ДЕКЕМВРИ ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ

Климатолог: Няма да има сняг за Коледа


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ