Обратно към категорията

Обвиняемият за убийството на Виктория Маринова ще бъде екстрадиран от Германия. Подготвят килия по евростандарт

   

Обвиняемият за убийството на Виктория Маринова ще бъде екстрадиран от Германия. Подготвят килия по евростандарт

Обвиненият за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова трябва  да бъде върнат в България тази седмица. Северин Красимиров да  бъде екстрадиран  от германските власти с полет от Хамбург до София. А от там ще бъде поет от българските власти, които ще го прехвърлят в Русе. Решението на съда в Целе за екстрадиране вече е предадено на България.  Според разследващите засега няма следи Северин да е имал и съучастник.  
 
Президенът Румен Радев отправи призив към съдебната власт и полицията да реши бързо и справедливо случая с убитата Виктория Маринова.Радев е категоричен, че убиецът на Виктория трябва да понесе цялата тежест на закона. Според него международният отзвук е бил резлутат от кризата в доверието то институциите. Бърза реакция обаче президентът очаквал и за други тежки престъпления. Като пример, държавният глава открои убийствата на бизнесмена Петър Христов и на данъчния служител Иво Стаменов. Там ответната реакция трябвало да бъде също толкова силна, колкото при жестокото убийство в Русе.

 
 
Припомняме, че бъдещата килия на Северин Красимиров ще е в размер на 4 квадратни метра и ще има самостоятелен санитарен възел. Това съобщават от Министерството на правосъдието (МП). МП прави уточнението, че информацията за килията се оповестява поради искане на германските власти. Държавата е категорична - килията е в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. метра  жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.
 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!