Обратно към категорията

ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

   

ЗАЛИЧАВАТ СТОПАНСТВОТО НА АНА ПЕТРОВА В БОЛЯРОВО! НАРЕЖДАТ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ!

Със заповед на д-р Николай Георгиев - директор на ОДБХ-Ямбол стопанството на Ана Петрова от Болярово трябва да се заличи от регистрите и животните да бъдат евтаназирани. В документа е описана подробно фактическата обстановка около фермата в Болярово от издаването на заповедта за умъртвяване на овцете от 18 юли 2018 до днес. Приложени са и жалбите на Ана Петрова, както и отказите й да допусне ветеринарни лекари. В заповедта не е посочена дата за изпълнение на нареждането, но може да бъде обжалвана, което не спира изпълнението й. На този етап Петрова отказва коментар на издадената заповед.

Очаквайте утре, 16 октомври, директно от Болярово официалната позиция на фермерката само по 999.

Припомняме, че във фермата на Ана Петрова, според БАБХ, е открито огнище на чума по дребните преживни животни. По тази причина през юли бе издадена заповед за умъртвяване на овцете. Тогава стопанката се усъмни във взетите проби, но не допусна да бъдат взети втори. Последваха документални разговори с властите, а хора от цялата страна се събраха край фермата в Болярово, настоявайки за обективност в действията на Агенцията. Преди дни БАБХ увеличи карантинния обхват с областите Хасково и Бургас,  което забранява търговията с животни и техни продукти извън посочените области, включително и област Ямбол.













Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#13 мдаа оплетоха се тотално 19.10.2018 13:34

Как щеше да постъпи този "доктор", ако се касаеше за неговото лично стопанство, за неговото препитание? Веднага ли щеше да предаде животните си, за да вземе едни пари?!


#12 Манолова 17.10.2018 22:21

Спомням си, че още когато Ани не допусна "ветеринарите" да умъртвят стадото ѝ през юли, същият този Георгиев ѝ беше казал, че ще заличи фермата ѝ. Държи на ината си.

 

 

#11 МАРИЯ 17.10.2018 17:58

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ГОЛЕМИТЕ ПРОФЕСОРИ ДАЛИ АКО ИМАШЕ ЧУМА В СТАДОТО НА АНИ, ДО СЕГА ЩЯХА ДА СА ЖИВИ ?? ВИЕ СТЕ МРЪСНИЦИ В ДУШИТЕ СИ!!!


#10 чвор 16.10.2018 23:13

така е това е само поредно прикриване на злоопутреби от страна на агензията,толкова време мина че всичко до сега да беше измряло.до колкото си спомням не фермерката отказа да даде проби отказа да даде проби без свидетели или журналисти в този момент,и тогава от агенцията не дойдоха до колкото ми е известно от предаването на 999 докато ги чакаха.какво означава това ,прикриване на злоупотреби

 

 

#9 Бреее само специалисти 16.10.2018 11:15

Събрали се ветеринарите да коментират в сайта на радиото! Само капацитети и светила в биолохията и изследванията! Луди хора!


#8 Закон и ред 16.10.2018 11:11

Прост народ!Тая Ана ще затвори фермите в цяла Югоизточна България! После да видим кой и защо е останал без работа?!

 

 

#7 Чукундур 16.10.2018 07:22

А някой от вас журналистите защо не си зададе простичкия въпрос - Защо на БАБХ им трябва да съчиняват ново основание за избиване на животните на Ани, като бяха толкова сигурни че са "установили" наличие на зараза в обекта й!??? Или май им стана прекалено горещо и се оплетоха в лъжи, та сега търсят панически изход с нов произвол и злоупотреба с власт!??


#6 Георги Георгиев 16.10.2018 05:49

Някой от тези компитентни органи с платени дипломи наясно ли е какво значи ЧУМА,че за времето на откриването до сега щеше да бъде леш в Странджа и до колкото си спомням болеста е дошла от Румъния ,а къде е Странджа. Ако греша моля да бъда извинен.

 

 

#5 Каката 15.10.2018 22:24

Докторе,заври си дипломата при съвестта-т.е. в гъзъ!


#4 Варненец 15.10.2018 20:15

Е не, това е пълна гавра! За всичките месеци умряха животни от преяждане, но не и от чума. Най-голямата смъртност идва от изродите БАБХ, които затриха де що има живинка в региона. Оставка! Долу! Вън хрантутници! Вашите заплати са от парите на такива като Ани! Долу ръцете от нея! Друм!

 

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!