Обратно към категорията

Група роми нападна полицаи в Сливен. Трима от полицейските служители са пострадали

   

Група роми нападна полицаи в Сливен. Трима от полицейските служители са пострадали

видео
Трима полицаи са пострадали от разбунтували се пияни мъже в кв. "Надежда" в Сливен. Полицаите се отзовали на сигнал за силна музика 22.15 часа, съобщиха от МВР. Веднага към мястото били насочени полицейски автопатрули. При пристигането си униформените заварили група от лица, които отказали да изпълнят полицейските разпореждания и да предоставят документите си за самоличност. При опит да бъдат задържани, двама от тях, във видимо нетрезво състояние,  започнали да хвърлят твърди предмети и бутилки срещу полицаите, да ги обиждат и заканват. Насъбралата се тълпа оказала яростна съпротива, при инцидента леко са пострадали трима от полицейските служители, двама от тях са прегледани в болнично заведение и освободени, а един -  оставен за наблюдение.
Последвало задържането на 46 - годишен мъж, а в хода на проведена тази сутрин специализирана полицейска операция, в РУ-Сливен са отведени още деветима от групата, чиято съпричастност към инцидента се установява.
По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което действията продължават под ръководството на прокуратурата.
По-късно в петъчния ден директорът на Областната дирекция ще представи подробности по случая.
 








Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 Страхил 22.10.2018 15:42

Ся, ти циганин ли си, или полицай? И, май ми се заканваш! Ако е така, моли се да не ми се случи нещо, щото тебе ще търсят.


#2 иван 22.10.2018 06:44

ти май бой от цигани не си ял!

 

 

#1 Страхил 19.10.2018 10:43

Поредното доказателство, че полицаите ни са толкова некадърни, колкото и повечето държавни служители. Действията, които полицаите трябва да предприемат в подобни ситуации са подробно описани в Закона за МВР и вътрешните им правилници и разпоредби. Явно заплати вземат, но не могат да се справят със задълженията си. Ако бяха в частна фирма, до сега да ги бяха изгонили. И това се е случило при положение, че нашите полицаи не са като английските. Демек - имат пищови.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!