Обратно към категорията

Оставиха Северин в ареста

   

Оставиха Северин в ареста

Северин Красимиров, обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване, остава за постоянно в ареста. Това определи Окръжният съд в Русе, след като прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение.  Определението на съда може да се обжалва в тридневен срок пред Великотърновския апелативен съд.
Задържаният за убийството на журналистката виктория Маринова бе доведен в съда, окован в пранги.
"Не мога да повярвам, че съм го направил. Ще приема всяка присъда. Виновен съм", отвърна Северин. Във връзка с думите на майка му от преди няколко дни, че има психични отклонения, той уточни, че приема лекарства, но не каза какви.
Адвокатът поиска делото да се гледа при закрити врата, но съдията отказа. През цялото време защитникът го предупреждаваше да мълчи и да не отговаря на журналистическите въпроси. Северин обаче не го послуша. С по няколко думи той изразяваше съжаление, а дори на моменти се опита да се разплаче. Красимиров е на 20 години и има начално образование, тъй като няма завършен 8 клас, стана ясно по време на заседанието. Красимиров е потвърдил, че е бил на мястото на престъплението и че е нанесъл удари по лицето и главата на пострадалата, както и че е заровил телефона й. По данни на свидетели, Северин заявил пред тях, че е изнасилил и ударил някакво момиче.
Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!