Обратно към категорията

ЗА ПРАЗНИКА НА СТРАЛДЖА: СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ

   

ЗА ПРАЗНИКА НА СТРАЛДЖА: СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ

По повод Празника на Стралджа, 8 ноември, до кмета на общината Атанас Киров пристигат поздравителни адреси.

„Радвам се, че Община Стралджа се развива успешно и има своите постижения. Пожелавам на Вас и екипът , с който работите, на всички стралджанци един прекрасен празничен ден, изпълнен с чисти и светли мисли, с радост и топла човешка взаимност. Бъдете все така упорити, всеотдайни, самоотвержени в работата и постигане на целите. Уверявам Ви, че всяка добра идея ще бъде подкрепена от правителството и лично от мен като народен представител. Бъдете горди с богатата история на Стралджа и района, с прекрасните народни традиции, които поддържате и обогатявате!“ се казва в поздравителния адрес на Волен Сидеров, народен представител.

„Този ден е повод да се докоснем до миналото и да се гордеем с настоящето на родния край. Нека правим всичко с мисъл за идващите поколения, защото съграденото от нас ще бъде пример и мост към тях утре. Нека в домовете Ви има спокойствие, сила и вяра. Бъдете все така задружни и всеотдайни. Когато всички заедно обединим усилия можем да допринесем за развитието на страната ни и да запазим нашето културно и историческо наследство.“ пожелава Галя Захариева, народен представител.
 
Искрени благопожелания по повод празника изпраща д-р Султанка Петрова, зам.министър на труда и социалната политика: „Споделям Вашата радост и вълнения!Културното и историческо наследство, традициите, развитата просветна и образователна дейност, читалищната дейност и авторитетът на това уникално място са съхранени и до днес благодарение на будното гражданско общество и старанието, с което общинското ръководство работи за успеха и развитието на гр.Стралджа. Нека имате смелост и сили, за да продължите изграждането на съвременния облик на Вашия прекрасен град и да създавате условия за по-добър живот на жителите му!“
От името на Изпълнителния комитет на СБУ поздравления отправя д.ик.н. Янка Такева, Председател на СБУ. „Изразявам дълбокото си уважение към Вас и екипа, който ръководите и високо ценя приноса Ви в съвместната ни ползотворна дейност за издигане качеството на образователния и възпитателен процес в училищата и детските градини и за утвърждаване авторитета на учителската професия.“ се казва в поздравителния адрес.
С благодарност за добрите взаимоотношения в съвместната работа и пожелания за здраве, щастие, иновативност и просперитет към г-н Киров се обръща Калина Казанджиева, директор на ТСБ – Югоизток. Сърдечни са благопожеланията и на Христо Христов, кмет на Община Болярово.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!