Обратно към категорията

Две различни обувки: Космодиск или очила за Юнкер?

   

Две различни обувки: Космодиск или очила за Юнкер?

видео
Ишиасът не прощава. Със сигурност това важи за председателят на Европейската Комисия Жан-Клод Юнкер се появи на пресконференция с две различни обувки. Какво общо има ишиасът ли? Преди няколко месеца един друг гаф на председателят на ЕК бе оправдан с ишиаса му. Сега обаче едва ли това ще помогне.
 
В социалните мрежи се завъртя клип с Жан-Клод Юнкер, който изглежда сякаш се е объркал и е обул две различни обувки.
 
Реакциите в Twitter не закъсняха, като мнозина си припомнят и видео от преди няколко месеца, когато председателят на ЕК не можеше да ходи и се наложи холандския премиер Марк Рюте и португаския Антониу Коща да му помогнат. Тогава от ЕК обясниха, че Юнкер страда от ишиас, но продължава да работи усилено както от началото на професионалната си кариера.
 
В този случай Юнкер е сгафил с две различни обувки. На видео се вижда, че след края на пресконференция Юнкер се обръща на подиума и лявата му обувка изглежда черна, а дясната - кафява. Напускайки подиума цветовете се сливат в един, сякаш е оптична илюзия. Тогава обаче жена доближава Юнкер, двамааа поглеждат към обувките му и той напуска сцената.
 
В Twitter някои отбелязват шеговито, че след няколко чашки и на тях им е трудно да различат кафяво от черно. Други не са толкова духовити и директно обвиняват Жан-Клод Юнкер, че е пиян.
 
Други пък шеговито посочват, че председателят на ЕК подкрепя разнообразието не само в културата, но и в обувките.
 
По публикацията работи: Боряна Павлова
 

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!