Обратно към категорията

5 години от създаването на ФК „Сините камъни“ - Сливен

   

5 години от създаването на ФК „Сините камъни“ - Сливен

5 години от създаването на ФК „Сините камъни“ - Сливен

В препълнената спортна зала „Васил Левски“ в петък (7-ми декември) се проведе тържествено отбелязване на 5 години от създаването на ФК „Сините камъни“. Сред известните български футболисти, уважили събитието бяха Радостин Кишишев, Ясен Петров, Пенко Ляев, Милен Георгиев, Георги Пеев, Коста Янев и много други.
 
В словото си кметът на Сливен Стефан Радев пожела на играчите на клуба много бъдещи успехи в предстоящите футболни първенства, с които да популяризират не само град Сливен, но и България. „Всяко начало е трудно. Всяка годишнина означава трупане на история, опит, традиции. Пожелавам Ви здраве, да празнувате още много годишнини като тази и да покорявате все по-високи висини, с които да се гордеете и Вие, и ние като сливналии“, заяви в словото си Стефан Радев. Кметът на община Сливен връчи на основателя на клуба Пламен Крумов стъклен знак, символ на Сините камъни и възпоменателна монета ,,Старият бряст в Сливен”, представена от Българска народна банка.
В знак на благодарност от съвместната работа, ръководството на клуба и треньорския състав получиха подаръци и от родителите на децата, трениращи в школата.
 
От своя страна Пламен Крумов благодари на треньорите и родителите за успешното сътрудничество през годините. Той изрази признателността си и от подкрепата на Община Сливен и подари на кмета Радев плакет и шал на клуба.
Събитието уважиха още председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев и общински съветници, заместник – областният управител Камен Костов, заместник – кметовете Пепа Чиликова, Стоян Марков и Румен Иванов, секретарят на Общината Валя Радева, директорът на ТД ,,Национална сигурност” Николай Чиликов, директори и представители на различни институции и организации в града.
Празничната програма продължи с изпълненията на народния певец Деян Митев, Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“, балетно шоу и футболни игри между възпитаниците на спортната школа.

Информация : Sliveninfo.bg
снимки: Сливенинфо, радио 999










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!