Обратно към категорията

В СЛИВЕНСКО: ПОБОЙ, СПИПАНИ С НАРКОТИЦИ И КРАЖБИ

   

В СЛИВЕНСКО: ПОБОЙ, СПИПАНИ С НАРКОТИЦИ И КРАЖБИ

Служители на РУ-Нова Загора са задържали 17-годишен за причиняване на телесна повреда. На 09 декември, в 00,50 часа, е получен сигнал от филиала за спешна медицинска помощ за приет 27-годишен мъж от град Стара Загора с фрактура на бедрена кост. В хода на работата по случая полицейските служител установяват, че на 8 декември, около 23,30 часа, в района на ЖП гарата в Нова Загора е възникнал конфликт между пострадалия и 17-годишния Д.М. от село Каменово. Д.М. е ударил 27-годишния мъж с дървена града, след което се е укрил. В резултат на проведените незабавни издирвателни действия Д.М. е намерен и задържан. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Притежание на наркотици са установили полицейски служители в град Нова Загора. При осъществяване на патрулна дейност, около 23,30 часа, на 8 декември полицейски екип спира за проверка 22-годишния Й.Й. от Нова Загора.  Той прави опит да избяга от полицейските служители  и  изхвърля малко пакетче, съдържащо метамфетамин с тегло 2,56 грама. След кратко преследване Й.Й. е задържан и отведен в РУ-Нова Загора. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Криминалисти работят по случай на взломна кражба от магазин в град Нова Загора. За времето от 03,20 до 03,30 часа на 8 декември неизвестен извършител е взломил прозорец на хранителен магазин, проникнал е в обекта и е извършил кражба на сумата от 50 лева и неустановено количество цигари от различни марки. Нанесената щета е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство. 
 
Котел: Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители в град Котел. На 7 декември, около 20,30 часа, е извършена проверка на 46-годишния К.Д. от град Котел, водач на лек автомобил „Форд“. Той  е показал положителна проба за употреба на алкохол 1,63 промила. По случая в РУ-Котел е започнато бързо производство. 
           
Сливен: Криминалисти на РУ-Сливен работят по три кражби, заявени през почините дни. През нощта на 8 срещу 9 декември неизвестен извършител е проникнал в заведение за бързо хранене в град Сливен и е извършил кражба на сумата от 765 лева.
За времето от 10,00 до 10,30 часа на 08 декември е извършена кражба на златни накити от частен дом в село Тополчане. Нанесената щета е на стойност около 710 лева. 
На 09 декември, около 17,40 часа, е получено съобщение от 59-годишна жена, че в квартал „Даме Груев“ неизвестен извършител е издърпал от ръката й дамска чанта със сумата от 230 лева. По случаите в РУ-Сливен са започнати досъдебни производства. 
 
 
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!