Обратно към категорията

ПОДРОБНОСТИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ В ДВОРА НА БОЛНИЦАТА МЪЖ

   

ПОДРОБНОСТИ ЗА ПОЧИНАЛИЯ В ДВОРА НА БОЛНИЦАТА МЪЖ

видео
42-годишен мъж почина в двора на ямболската болница, както ви съобщихме преди ден. Трупът бе намерен от посетители на болницата малко преди 8 сутринта на 14 март. Мъжът е без роднини и е живял при мизерни условия, разказаха негови познати. Те допълниха, че мъжът чиито инициали са С.В. не се е държал никога агресивно и не употребява алкохол. Други разказаха, че починалият е злоупотребявал и в определени състояния е ставал агресивен. Никой от неговите познати не пожела да застане пред камера и да разкаже за починалия. Една от версиите е, че на 13 март е доведен в Спешното отделение в тежко състояние, от където са отказали да го приемат, след което през нощта срещу 14 март е издъхнал в двора на болницата. Според лечебното заведение мъжът се е държал арогантно и е отказал да бъде прегледан. 
Случаят за пореден път повдига въпроса за липсата на социален център за бездомни и скитащи лица в Ямбол. А може би и за действията или бездействията на институциите в работата си с тази група хора.
 
В страната има действащи 13 центрове за временно настаняване на скитащи и бездомни хора. Такива приюти има в градове, които са в пъти по-малки от Ямбол. При тях местната власт е  съумяла да се справи донякъде с проблема, само тук нещата се случват бавно или не се случват, а хора умират по улиците.
Подробности вижте в репортажа:










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#5 Иван 18.03.2019 14:00

Носят се слухове, че "лицето" е имало настойници които се разпореждат със средствата му и имота му, при това доста високопоставени в една администрация. Дано прокуратурата и съда си свършат работата, и да ги видим на топло тия!!!


#4 Ямболия 16.03.2019 16:17

Човекът никога не употребяваше алкохол и в никакъв случай не беше бездомен. Просто не беше добре.

 

 

#3 Свидетел 16.03.2019 13:22

Д-р Вълчев, знаете ли че "лицето" ме е употребявало никога алкохол, че "лицето" е недееспособно и по Ваши думи толкова "агресивно", че от агресия починало! Жалки сте и едва ли има някой който да Ви вярва на думите!


#2 pirat 15.03.2019 17:32

Бог да се смили над душата му! Да се молим да ни подмине такава участ и да направим каквото трябва това да не се повтаря. И той вероятно е бил малко съкровище за родителите си, но как ли е протекъл животът му, за да го постигне тази участ. Колко ли самотен се е чувствал приживе и колко ли се е боял в самотата си в последните си мигове. Дано има прошка за безхаберната ни жестокост като хора уж във общност

 

 

#1 кукуригуууууууу 15.03.2019 15:13

настройте хората да не пиянстват !


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!