Илчо Илчев: Отивайте си вкъщи!


13/05/19 13:57:00коментари:0Илчо Илчев: Отивайте си вкъщи!

..Затова ми идва да крещя и викам виждайки обезлюдяването на Ямбол в резултат на слабото управление...

През соца имаше много хора движени от инерцията ,които повтаряха фрази чути предимно на партийни събрания, където са царяли самохвалства и патетични настроения и едновременно злост и закани към неосъзнатите ...Казвали са ми че сега било същото и на партийните събрания на ГЕРБ .

Другояче мислещите са невиждащи “великите постижения “на партията...Ами това са задължения ,като си на власт ти си длъжен да си слуга на народа.

Аз искам да знам как ми се харчат парите, парите които съм внесъл във вид на данъци и то не малко. Това не са пари на ГЕРБ , това са пари внесени от нас данъкоплатците.

Затова ми идва да крещя и викам виждайки обезлюдяването на Ямбол в резултат на слабото управление:Отивайте си в къщи...Само Министър председателя ,без който ГЕРБ няма да съществува до пладне ,само той става ...за артист. Много е добър и се кефя като го гледам . Много, ама много добре и сполучливо си играе ролята на министър председател . Излиза от всякакви ситуации много умело и убедително.В Холивуд ще е на върха.Природна даденост и феномен...
Но хайде стегнете се, прогледнете,хората бягат от града. А от хубавото кой бяга... управлявате слабо, за да не кажа дори ,че все едно Общинскиясъвет го няма. Разбрах че сте без собствено мнение, страх за службиците , когато гледах записа на сесията за приемането на Наредбата за разкопаване. На всички беше ясно ,че е насочена срещу това да се спъва дейността на Диана кабел, но един не се намери от ГЕРБ смело да се противопостави...И оттогава почнах да се вглеждам и за съжаление видях действителността ,че се движим бързо и сигурно към пропастта.
България ,включително и нашия град Ямбол трябва да се управлява от смели, можещи и компетентни хора. Кадрите трябва да почват работа след конкурс ,а не назначавани само заради членството си в ГЕРБ .


*без редакторска намеса
Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ШОФЬОР НАУЧИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КАТ... ЧЕ Е ПОЧИНАЛ

ОБИРДЖИИТЕ НА ХРАМ СВ. ГЕОРГИ В ЯМБОЛ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ ПРИСЪДИТЕ СИ

Съдебна санкция за община Ямбол, заради секретаря Кабрански

Ямболските коледари представят местния буенек в Рожен


Най-коментирани новини

Започва реконструкция на манастира край ямболското село Кабиле

18 юли 1331 г.: Ямбол най-после става трайно българско владение

АДФИ: Няма сериозни нарушения в болницата в Ямбол и Центъра за венерически заболявания в Сливен

5 години община Ямбол умува за паметник на Левски


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ