Обратно към категорията

В Болярово: общински футболен турнир и други спортни дейности

   

В Болярово: общински футболен турнир и други спортни дейности

Започна общинският футболен турнир, който се провежда ежегодно по повод 17 май – Международният ден на спорта. Шест са отборите, които започнаха вече срещите, след изтегленият на 15 май жребий: „Община Болярово“, „Фреш“, „Младежите на Болярово“, „Бар Странджа“, „Мамарчево“ и „Воден“. 
Две бяха първите срещи, които донесоха много емоции на публиката, а и на играчите. В първата „Младежите“ се наложиха над „Воден“ със 7:3, а във втората – отборът на „Фреш“ победи отборът на „Село Мамарчево“ с класическото 7:2.
Предстоят още няколко срещи, като турнирът трябва да приключи на 21 май и съответно най-добрите във всички категории ще бъдат наградени, като кметът на община Болярово ще им връчи грамота и съответната обявена парична премия.
Приключиха състезанията в други три категории, в които вече има излъчени и победители. На състезанието по бридж белот първи станаха Атанас Ангелов и Иван Ставрев, втори са Асен Иванов и Иван Минчев, а трети останаха Ончо Ончев и Петър Янев. При дартса първото място е за Иван Ставрев, втора награда получава Николай Гълъбов, а трети е Живко Ангелов. В състезанието по джаги първото място е за Златко Стефанов, втори е Николай Янев,а трети Галина Станкова.
Предстои състезанието по билярд (17-18 май) и приключването на футболния турнир.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!