Обратно към категорията

След преследване: задържаха двама мъже, превозвали 18 нелегални имигранти

   

След преследване: задържаха двама мъже, превозвали 18 нелегални имигранти

 

Полицаи от Хасково и Харманли задържаха двама мъже, превозвали 18 нелегални имигранти в автомобили, съобщи ОД на МВР - Хасково. Случаят е станал на автомагистрала "Марица" в посока Свиленград - Пловдив.
Униформените служители са спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 38-годишен жител на хасковското село Нова надежда. В колата са били установени 7 мъже без документи за самоличност. Органите на реда са подали сигнал със стоп палка и на лек автомобил, който не е спрял и е продължил движението си.
Той е бил последван от служебен автомобил с включени звукови и светлинни сигнали. Малко по-късно 39-годишният водач, също от село Нова надежда, е спрял, а в колата са били открити 11 чужденци, също без документи. 
По техни данни, те са от Афганистан и са на възраст между 16 и 25 години. Шофьорите на автомобилите, познати на органите на реда, са задържани до 24 часа, а мигрантите са били отведени в Регистрационно - приемателния център към Държавната агенция за бежанците в Харманли по стартиралото досъдебно производство.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!