Обратно към категорията

ШОКИРАЩО: МЪЖ ПРЕГАЗИ КУЧЕ С АВТОМОБИЛА СИ

   

ШОКИРАЩО: МЪЖ ПРЕГАЗИ КУЧЕ С АВТОМОБИЛА СИ

видео
Поредна жестокост над животно. Жител на Ямбол прегази куче с автомобила си. Шокиращият инцидент се е случил на 3 юни малко след 6 сутринта на ул. „Феризович” в областния град. За това сигнализираха в 999 хора, грижещи се за кучето. Охранителни камери от дома на едно от семействата, хранещи животното, са заснели бруталната жестокост.
Oт кадрите се вижда, че след удара, кучето успява да се придвижи до сравнително безопасно място. По-късно е открито от осиновителката му и хората, които се грижат за него, но в тежко състояние.
Двете жени са подали сигнал до полицията, а записите са предадени на прокуратурата. Очаква се проверка да установи обстоятелствата около случая. Екипът ни потърси предполагаемия извършител, но не открихме никого в дома му на същата улица.
А на други къщи в района дори са поставени устройства за прогонване на кучета, допълниха още живеещи в района.
*На 05 юни мъжът бе задържан за 24 часа











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#9 Шамари за вечеря 10.06.2019 13:16

Всичките големи кучкари станахте. Ебал съм ти и мастията. Тя държавата не бива проблем след проблем седнали тука за една мастия да ревът. Бахти хората


#8 Радостин 10.06.2019 04:46

Постъпката на този простак показва "възпитанието и интелекта"които очевадно липсват.

 

 

#7 hiram abif 10.06.2019 02:05

ЗАЩО ЛИ МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА КОМЕНТАРА СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН И СЪЩ МИШОК?ДИМОВ=VALEV.А ТОЗИ КОJТО ГАЗИ И НЕ СПИРА ДА ПРОВЕРИ КАКВО Е СГАЗИЛ ЩЕ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.АМАН ОТ СЕЛСКИ ШМАТКИ ,КЪДЕТО СА СЕ РАЗПИЩОРИЛИ ИЗ РОДНИЯ НИ ГРАД.ЩЕ КАЖЕШ,ЧЕ НЕ СА ВИЖДАЛИ КОЛА.НЕУДАЧНИЦИ НА КОЛЕЛА.ИНТЕРЕСНО КОЙ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА ШОФИРАТ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ НА ТАКЪВ ИЗРОД И ВЕЛОСИПЕД МУ Е МНОГО.


#6 Valev 08.06.2019 10:41

Щом е осиновено- в двора,навън само с наморник и с придружител, а не да се хвърля храна на улицата и да се събират всички квартални кучета.Достатъчно едно от тях да тръгне срещу някого и всички действат като глутница.Аз живея в този квартал и знам за какво става въпрос,да не се правят на света вода ненапита.

 

 

#5 Димов 06.06.2019 10:41

Тъжно е за животното,но защо жените не казаха колко жалби има срещу сбора на кучетата там, не са само две.Колко човека има ухапани, защо служителите на пощата заобикалят него участък на улицата.Щом е осиновено- в двора,навън само с наморник и с придружител, а не да се хвърля храна на улицата и да се събират всички квартални кучета.Достатъчно едно от тях да тръгне срещу някого и всички действат като глутница.Аз живея в този квартал и знам за какво става въпрос,да не се правят на света вода ненапита.


#4 ДО ТОЗИ ОТДОЛУ 05.06.2019 16:12

ТИ ДЕТЕТО С КУЧЕ ЛИ ЩЕ ГО СРАВНЯВАШ БЕ НЕНОРМАЛНИК?КОЛКО ДЕЦА СИ ОТГЛЕДАЛ БЕ КЛАВИАТУРНА ОТРЕПКО ТАКАВА?

 

 

#3 ДО логиста 05.06.2019 16:07

Както се вижда на записа,въобще не кара шофьора на колата като ненормален.А който го е осиновил да не го оставя да спи на улицата.Таз кукумявка утре ще иска да осинови и дете ,така ли ше го отглежда (на улицата)....


#2 ДО СТРАХИЛ 05.06.2019 14:54

ДА ТИ ИМАМ ЛОГИКАТА.КУЧЕТО Е ВИНОВНО,ЧЕ СА ГО ПРЕГАЗИЛИ?НЕ ЧЕ РАЗНИ КОМПЛЕКСАРИ КАРАТ КАТО НЕНОРМАЛНИ?

 

 

#1 Страхил 05.06.2019 12:06

Защо изобщо има кучета по улиците? И колко струват на общината кучетата?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!