Обратно към категорията

ПРОПАДНАЛ ПЪТ ПОГЪЛНА ПРЕДНАТА ГУМА НА АВТОМОБИЛ

   

ПРОПАДНАЛ ПЪТ ПОГЪЛНА ПРЕДНАТА ГУМА НА АВТОМОБИЛвидео
Асфалт пропадна и погълна предната гума на автомобил в Ямбол. Това се е случило на паркинг пред блок 31 в кв. „Златен Рог”, а снимки на „потъналата” в пътя гума бяха разпространени в социалната мрежа, а по-късно и от информационни сайтове. Кога точно се е случило не става ясно, но днес проверка на 999 на място установи, че дупката е дълбока около 40 см. и не е само тя. На метри от нея има още една, която е също толкова опасна. Видимо дупките са резултат от частично пропадане на пласт от пътя, заради което се е образувала кухина, а асфалтът не е издържал тежестта на автомобила. Случилото се отново предизвиква въпроса, дали подобни опасности не дебнат на много други места, предвид липсващите ремонти и поддържане на кварталните пътища, а и не само тях.












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Станислав Ангелов до образ 20.06.2019 16:49

В България журналистите работят на принципа копи - пасте.... а така малко да помислят да се разчовъркат

 

 

#3 Ясно 20.06.2019 09:11

В Ямбол не чакайте журналисти-няма ги! От снимките поне каквото се вижда е, че дупките са успоредни на тротоар до паркинг в близост до шахта. Ако минава тръба която се е спукала за година водата може да отнесе по ситния материал под асфалта. А той вероятно е на 30 г. пак по снимката.


#2 образ безподобен 20.06.2019 06:13

Това е някакъв пълен абсурд! Сега, ако имахме компетентни и нахъсани журналисти, в рамките на два-три дни щяхме да знаем кога е правен ремонтът, от кой е правен, има ли проект или е в рамките на договорите за текущ ремонт, с какви пари е правен ремонта - от собствен на общината ресурс или от заем. И ако е от заем, просто да си имаме предвид какво ще се случи и със следващия заем, онзи - от многото милиони. Как ще се харчат тези милиони за дупки :(. А пък може и да се докопат тези журналисти и до становище на общината. Може пък да има обективни причини за незадоволителното строителство. Например от геологическо естество, свързано с теорията на тектониката на плочите :), или под давлението на извънземни фактори :). Може... Просто трябва да има някой, който да пита.

 

 

#1 Силвия 18.06.2019 21:46

Ами, ако беше някое дете и възрастен човек какво щеше да стане... На този етап пак сме има ли късмет, че няма пострадали хора но до кога, това трябва да се оправи в най скоро време


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!