Обратно към категорията

Нужно ли е кръгово кръстовище на пътя между Козарево и Могила?

   

Нужно ли е кръгово кръстовище на пътя между Козарево и Могила?

Тежката катастрофа на международния път към ГКПП "Лесово" между селата Козарево и Могила, при която загина жена вчера, предизвика отново дискусия в социалните мрежи за необходимостта от кръгово кръстовище и спазването на пътните знаци.  
50-годишна жена от Румъния загина при удар между ТИР и микробус, и двете превозни средства са с румънска регистрация.
След удара микробусът е излетял на 50 метра. В превозното средство е имало шестима пътници. Петимата са приети и прегледани в спешното отделение на ямболската болница. Там в момента е само  40-годишният шофьор на микробуса. Той е с травма на черепа, с малък кръвоизлив в мозъка, няма опасност за живота му.
Това място е прокълнато, коментираха веднага в групата „Ямбол шофьори“. Според едни на този път трябва да бъде изградено кръгово кръстовище. Надделяват обаче мненията, че и кръгови да направят, и подлези и надлези да направят, докато шофьорите не престанат да пренебрегват знаците, едва ли нещо ще се промени за жалост!









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Пътник 27.06.2019 11:04

Не знам господина, коментирал по-горе, за кои кръстовища си мисли или скоро не е минавал през споменатите в статията. Но особено в този пролетно-летен период, буйната растителност значително затруднява видимостта.

 

 

#3 образ безподобен 26.06.2019 06:06

Освен това при кръстовището на между Козарево и Могила се срещат два пътя, като и двата са републикански и нямат нищо общо с Община Тунджа и нейните отговорности.


#2 БАЙ ТОШО 24.06.2019 13:20

ПЪРВО -ВЧЕРАШНАТА КАТАСТРОФА НЕ СТАНА НА КРЪСТОВИЩЕТО МЕЖДУ КОЗАРЕВО И МОГИЛА,А ПО СРЕДАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ КРЪСТОВИЩА. НИТО НА ЕДНОТО НИТО НА ДРУГОТО КРЪСТОВИЩЕ Е ВЪЗМОЖНА КРЪГОВО ДВИЖЕНИЕ, ЗА ТАКОВА Е НУЖНО ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО. И НА ДВЕТЕ КРЪСТОВИЩА ВИДИМОСТТА Е ГОЛЯМА ИМА ДОСТАТЪЧНО УКАЗАТЕЛНИ ЗНАЦИ, НО ЛИПСВА ДИСЦИПЛИНА И ВНИМАНИЕ ОТ ШОФЬОРИТЕ!!

 

 

#1 Анонимен 24.06.2019 09:55

Да. Стават там катастрофи. Това е територия на община Тунджа. Нека тази община бъде по-отговорна .


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!