Нужно ли е кръгово кръстовище на пътя между Козарево и Могила?


24/06/19 09:58:40коментари:4Нужно ли е кръгово кръстовище на пътя между Козарево и Могила?

Тежката катастрофа на международния път към ГКПП "Лесово" между селата Козарево и Могила, при която загина жена вчера, предизвика отново дискусия в социалните мрежи за необходимостта от кръгово кръстовище и спазването на пътните знаци.  
50-годишна жена от Румъния загина при удар между ТИР и микробус, и двете превозни средства са с румънска регистрация.
След удара микробусът е излетял на 50 метра. В превозното средство е имало шестима пътници. Петимата са приети и прегледани в спешното отделение на ямболската болница. Там в момента е само  40-годишният шофьор на микробуса. Той е с травма на черепа, с малък кръвоизлив в мозъка, няма опасност за живота му.
Това място е прокълнато, коментираха веднага в групата „Ямбол шофьори“. Според едни на този път трябва да бъде изградено кръгово кръстовище. Надделяват обаче мненията, че и кръгови да направят, и подлези и надлези да направят, докато шофьорите не престанат да пренебрегват знаците, едва ли нещо ще се промени за жалост!
Коментари


Пътник | 27/06/19 14:04:53


Не знам господина, коментирал по-горе, за кои кръстовища си мисли или скоро не е минавал през споменатите в статията. Но особено в този пролетно-летен период, буйната растителност значително затруднява видимостта.


образ безподобен | 26/06/19 09:06:27


Освен това при кръстовището на между Козарево и Могила се срещат два пътя, като и двата са републикански и нямат нищо общо с Община Тунджа и нейните отговорности.


БАЙ ТОШО | 24/06/19 16:20:22


ПЪРВО -ВЧЕРАШНАТА КАТАСТРОФА НЕ СТАНА НА КРЪСТОВИЩЕТО МЕЖДУ КОЗАРЕВО И МОГИЛА,А ПО СРЕДАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ КРЪСТОВИЩА. НИТО НА ЕДНОТО НИТО НА ДРУГОТО КРЪСТОВИЩЕ Е ВЪЗМОЖНА КРЪГОВО ДВИЖЕНИЕ, ЗА ТАКОВА Е НУЖНО ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО. И НА ДВЕТЕ КРЪСТОВИЩА ВИДИМОСТТА Е ГОЛЯМА ИМА ДОСТАТЪЧНО УКАЗАТЕЛНИ ЗНАЦИ, НО ЛИПСВА ДИСЦИПЛИНА И ВНИМАНИЕ ОТ ШОФЬОРИТЕ!!


Анонимен | 24/06/19 12:55:42


Да. Стават там катастрофи. Това е територия на община Тунджа. Нека тази община бъде по-отговорна .Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ШОФЬОР НАУЧИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КАТ, ЧЕ Е... ПОЧИНАЛ

ОБИРДЖИИТЕ НА ХРАМ СВ. ГЕОРГИ В ЯМБОЛ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ ПРИСЪДИТЕ СИ

ЗАБРАНЯВАТ ПРОДАЖБАТА НА СВИНСКО МЕСО НА ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ ЗАРАДИ ЧУМАТА

Съдебна санкция за община Ямбол, заради секретаря Кабрански


Най-коментирани новини

Започва реконструкция на манастира край ямболското село Кабиле

18 юли 1331 г.: Ямбол най-после става трайно българско владение

АДФИ: Няма сериозни нарушения в болницата в Ямбол и Центъра за венерически заболявания в Сливен

5 години община Ямбол умува за паметник на Левски


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ