ШОФЬОР НАУЧИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КАТ, ЧЕ Е... ПОЧИНАЛ


20/07/19 01:35:11коментари:0ШОФЬОР НАУЧИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КАТ... ЧЕ Е ПОЧИНАЛ

"На въпроса ми какво да направя, за да бъда отново жив и правоспособен водач, ми казаха, че нямат никаква идея"
След като Андрей Георгиев е спрян от КАТ заради невключени дневни светлини, мъжът разбира и нещо доста необичайно - по шофьорска книжка, той се води мъртъв от 9 години. Куриозният случай, Георгиев описва в пост във Facebook.
 
Нека ви споделя какво ми се случи през тези 3 дни. В Неделя на влизане в София ме спря патрул на Пътна полиция, защото не бях включил дневните светлини на колата. При проверката се оказа, че шофьорската ми книжка е невалидна от 2010 година (да точно така преди 9 години) поради причината, че съм починал? - пише мъжът. -  Интересното в случая е. че през 2013 година имам акт, който съм и платил. Имам и няколко електронни фиша, които също са платени. "
 
Георгиев обяснява, как е спиран поне още пет пъти през тези девет години и никой не е забелязал, че книжката му е невалидна. Полицаите, които го спрели, били не по-малко изненадани и тъй като не знаели какво да правят, му върнали документите и го пуснали да си ходи.
 
"На въпроса ми какво да направя, за да бъда отново жив и правоспособен водач, ми казаха, че нямат никаква идея", пише Георгиев.
 
Когато отива в КАТ София, мъжът разбира, че не е единственият, на който се е случило подобно нещо. Всъщност, жената на гишето му казва, че е имало още един човек със същия проблем. За това Георгиев решава да опише процедурата, през която трябва да премине всеки, когото КАТ е обявил за мъртвец:
 
"Отивате в КАТ, там където се подават заявление за издаване на дубликат на СУМПС. Давате си шофьорската книжка и личната карта, необходимо е да сте "жив" по лична карта, и те ви съживяват в системата. Ако са ви уморили в друг град, както беше в моя случай - ВАРНА, се налага да зачакате известно време, тъй като съживяването става по местоумиране???
 
Та така... Отново съм официално Жив водач на МПС... след 9 години, в които не съм и подозирал за своята кончина и че реално съм неправоспособен водач",  завършва поста си Георгиев.
Dnes.bg
 Коментари


Вълчо | 20/07/19 22:50:38


"Новините" от свинските медии трябва да се проверяват винаги.Някой си е фантазирал доста и вие лепите при вас глупостите муСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


САНИТАРКА ОТ ЯМБОЛСКАТА БОЛНИЦА С ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРЕМИЕРА

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ГРОЗИ ЗАПОДОЗРЕНИЯТ ЗА ЗВЕРСТВОТО В СОТИРЯ

МОТОПЕДИСТЪТ, ПОСТРАДАЛ ПРИ КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ Е В РЕАНИМАЦИЯ

МОТОРИСТ ПОСТРАДА ПРИ КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ


Най-коментирани новини

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА МАРИЯН ТРИФОНОВ ОТ СЛИВЕН

ПРОТЕСТ И КОНТРАПРОТЕСТ В КРУШАРЕ

Жегата подпали 600 дка сухи треви край боляровското село Воден

ПОЧИТАМЕ ПОКРОВИТЕЛКАТА НА МАЙЧИНСТВОТО - ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ