Обратно към категорията

Подготвят Стефан Данаилов за операция

   

Подготвят Стефан Данаилов за операция

Големият български актьор Стефан Данаилов ще претърпи операция по поставянето на изкуствена става, уточни пред „Дарик“ д-р Владимир Гецов, ортопед в МБАЛ „Бургасмед“.
 
Той е в добро общо състояние. Назначени са му допълнителни изследвания пред интервенцията. „Чувства се добре, дали сме му обезболяващи. Настанен е отделението по ортопедия“, уточни д-р Гецов.
 
Данилов беше транспортиран тази сутрин с линейка от Приморско с фрактура на тазобедрената шийка. Медици от лечебницата уточниха, че възстановяването му след операцията ще отнеме поне шест месеца. 
 
За да извърши операцията в Бургас ще пристигне съпругът на вицепрезидента Илияна Йотова - проф. Андрей Йотов - един от най-добрите травматолози в страната, началник на Катедрата по ортопедия във Военно медицинска академия. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Страхил 21.08.2019 10:22

И кому са нужни тези сводки за състоянието му на всеки час? Оставете го на мира, възрастен човек, дано да се оправи. Хич не е лесна тази работа.

 

 

#3 1873 21.08.2019 09:22

Няма блестящи лекари никъде по Света. Блестящ е само БОГ.


#2 благодарен пациент 20.08.2019 18:53

Професор Йотов е изключителен специалист, достоен за най-голямо уважение. Проява на елементарно уважение към него е и това да се напише, че от средата на 2016 г. той оглавява клиниката по ортопедия и травматология в болница Софиямед, а дотогава 10 години е бил началник на Катедрата по ортопедия, травматология и реконструктивна хирургия във ВМА. Хирургията изисква максимална прецизност във всяко едно действие, вярвам, че и когато се пише за един блестящ хирург, точността в представянето му ще е от полза за читателите.

 

 

#1 данито 20.08.2019 18:41

то голяма новина, голямо чудо, аз една става


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!